E360
E360Vis mer

Nye designmobiler fra Samsung

NYHET: Kongen av foldemobiler lanserer i disse dager to pene og rimelige alternativer. Sjekk detaljene!

Samsung har alltid hatt stor suksess med sine attraktive, velfungerende og brukervennlige klapptelefoner, og nå føyer de to nye modeller til porteføljen sin. Begge er rettet mot lavprissegmentet, men ivaretar god funksjonalitet og fin design.

E360 er en av de nye modellene, og har FM-radio, MP3-spiller og kamera som tar bilder i VGA-oppløsning. På utsiden finnes det separate knapper for avspilling av musikk og styring av radio, og i tillegg finnes det en OLED-skjerm på utsiden som viser 65.000 farger.

Den interne skjermen har oppløsning på 128x160 punkter, og har også støtte for 65.000 farger. I tillegg til dette støtter telefonen dataoverføring med EDGE, tilkobling med USB og trådløs kommunikasjon med Bluetooth. Minnestørrelsen er på 44 MB, men dessverre er det ikke plass til minnekort.

Telefonen kommer i butikk i mars, til en pris på 2.390 kroner.

Den andre modellen som lanseres for tiden er X660 - en enda enklere variant med innvendig fargeskjerm med 65.000 farger. Det er også plass til VGA-kamera, og telefonen støtter også standardfunksjoner som MMS, GPRS, infrarød overføring og USB.

X660 kommer i løpet av februar, til en pris på 1.690 kroner.