Skjermbilder fra den nye Wimp-app-en Foto: WiMP Music
Skjermbilder fra den nye Wimp-app-en Foto: WiMP MusicVis mer

Ny Wimp for Android

En rekke forbedringer på plass.

Den norske streaming-tjenesten Wimp gir deg tilgang til musikk fra alle de store plateselskapene og en rekke mindre, uavhengige selskaper, ved å betale en fast avgift i måneden. Tjenesten er tilgjengelig både for datamaskiner og mobiltelefoner, og har blant annet satset på å være spesielt oppdatert på norsk musikk og gi brukerne redaksjonelle anbefalinger.

Les også: Spotify lover å fikse Android-problemer

Færre problemer?

Nå har Platekompaniet og WiMP Music, som står bak tjenesten, nettopp oppdatert Wimp-app-en for Android-telefoner, og versjon 1.0.0 skal ha fått en rekke nyheter og oppdateringer. De foreløpige reaksjonene i Android Market kan tyde på at oppdateringen hovedsaklig har løst en del problemer fra tidligere versjoner, i stedet for å komme med noe revolusjonerende nytt.

Blant nyhetene som trekkes fram av utviklerne er et nytt grafisk utseende, bedre tilpasset grensesnitt uavhengig av skjermoppløsning, bedre håndtering av avspillinger og off-line-modus, samt en rekke bug-fikser og forbedringer under overflaten.

Vi understreker imidlertid at vi ikke har testet den nye versjonen full ut. Basert på førsteinntrykket på vårt Android-baserte Xoom-nettbrett ser vi imidlertid at du fortsatt ikke har mulighet til å velge landskapsmodus. Men igjen: Denne oppdateringen er altså i første omgang rettet mot mobiltelefoner.

Sony utfordrer Wimp og Spotify

Gratis 30 dager

Har du Android-telefon og ønsker å prøve tjenesten, kan du prøve den gratis i 30-dager. Deretter koster tjenesten 99 kroner pr måned. Hvis du allerede benytter tjenesten kan du oppgradere app-en ved å gå til https://market.android.com/details?id=com.aspiro.wamp denne siden.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Samleside: Alt om Wimp