Ny telefonkatalog på nettet

Ny telefonkatalog på nettet

Den første komplette telefonkatalogen som omfatter både privatpersoner og bedrifter, er nå gratis tilgjengelig på nettet.

Publisert
Sist oppdatert

Det er Opplysning 1890 som nå har lagt ut den nye telefonkatalogen, som har fått navnet 1890 Online. Det kreves ingen innlogging for å gjøre søk i den nye katalogen, som blir en direkte konkurrent til Findexias Gule sider og Telefonkatalogen på nett.

Oppdateres kontinuerlig

- Vi har brukt titalls millioner på å utvikle den beste og raskeste nasjonale nummerdatabase, og foretar automatisk inntil 50.000 endringer hvert døgn, sier administrerende direktør i Opplysning 1890, Steinar Wasmuth.

Wasmuth presiserer imidlertid at det fremdeles vil være mange nummer som ikke gir treff på katalogen. Dette skyldes at enkelte reserverer seg for oppføring i telefonkatalogen samt at hemmelige nummer selvsagt ikke vises. Uregistrerte kontantkort vises heller ikke - naturlig nok.

DinSide Data har så vidt prøvd tjenesten, og vårt inntrykk er at den nye katalogen er enkel og oversiktlig. Du kan søke på både nummer, sted og hele eller deler av navn. Vi fant ut at ekstraoppføringer i forbindelse med fasttelefon (f.eks hvis abonnementet står på en annen person) vises foreløpig ikke i 1890 Online, men vises i Findexias tjeneste (telefonkatalogen.no).

Lenker:
1890 Online
Telefonkatalogen.no

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer