Hjemmeskjermen på Prada-telefonen er ikke akkurat fargesprakende. Foto: Thomas Marynowski
Hjemmeskjermen på Prada-telefonen er ikke akkurat fargesprakende. Foto: Thomas MarynowskiVis mer

Ny Prada-telefon fra LG

Designtelefon med dobbeltkjerneprosessor og lyssterk skjerm.

LG har laget to modeller tidligere i samarbeid med motehuset Prada, og nå er modell nummer tre på trappene.

Selskapene viste i dag frem den såkalte Prada Phone by LG 3.0; en Android-telefon med dobbeltkjerneprosessor og en svært lyssterk skjerm. 800 nits (målebetegnelse på lysstyrke) er nemlig enda sterkere enn LG Optimus Blacks 700 nits, som derfor gjør den til den mest lyssterke skjermen på markedet så vidt oss bekjent.

Prada-telefonen får også godt med kraft på innsiden, med en dobbeltkjerneprosessor som snurrer på 1GHz. Telefonen har 8GB internminne (med støtte for minnekort) og 4,3 tommers skjerm med 480x800-oppløsning. Tykkelsen er heller ikke mer enn 8,5mm.

For øvrig kjører telefonen Android versjon 2.3 (Gingerbread), men vil bli oppdatert til versjon 4.0 (Ice cream sandwich).

Sort/hvitt

Det er imidlertid ikke spesifikasjonene som står i sentrum når man drar med et motehus i produktutviklingen, for det er eleganse som er stikkordet på denne telefonen. LG har gjort en tilsynelatende omfattende jobb med å skreddersy Android-grensesnittet, der alle ikoner kun består av hvite streker, og der du også lett kan konvertere andre appers ikoner slik at de følger den samme malen.

Vårt søsternettsted ITavisen var til stede på den norske pressevisningen i går og har tafset litt på Prada-telefonen og tatt flere bilder av den.

Les deres forhåndstitt her: Dette er Prada-mobilen

Prada Phone by LG 3.0 lanseres rett over årsskiftet og får en veiledende prislapp på 5.000 kroner.