Ny mobilsvar fra Netcom

iPhone-kunder får en ny godbit i dag.

Fra og med i dag, mandag 6. juli, vil Netcoms iPhone-kunder få en ny variant av mobilsvar, som ikke akkurat er kjent for å ha gjort de store byksene teknologisk de siste tjue åra.

Med Visual Voicemail blir det imidlertid langt lettere å høre på telefonsvarerbeskjeder, nettopp fordi dette fungerer som en iPhone-applikasjon der du selv bestemmer hvilke av meldingene du ønsker å høre på, i tillegg til at du kan spole, slette etc. Dermed er det slutt på å måtte høre igjennom alle beskjedene der folk legger på etter to sekunder før du kommer til det du egentlig ville høre på.

Prisen blir den samme som vanlig mobilsvar, så hvis du allerede har et abonnement der mobilsvar er inkludert, vil dette ikke koste deg noe ekstra.

Tjenesten rulles ut i dag, og Netcom regner med at alle skal ha tilgang innen klokka 13. For å få opp Visual Voicemail, finner du den på samme plass som den gamle telefonsvareren; altså under telefonmenyen. Tjenesten er altså kun tilgjengelig for de som har iPhone med Netcom-abonnement, og som i tillegg har oppgradert til versjon 3.0 av operativsystemet.

Her er iPhone OS 3.0

Slik fungerer tjenesten i praksis: