Ny 3G-modell fra Siemens?

RYKTER: Siemens fortsetter å lansere nye modeller, selv om navnet eies nå av taiwanske Benq. Nå ryktes det om at en ny 3G-modell fra selskapet er på trappene.

Siemens har vært temmelig slappe når det gjelder 3G-telefoner, mens andre selskaper har lansert flere UMTS-modeller. Vi håper selvsagt at situasjonen endrer seg, og nå ser det ut til at produsenten forbereder seg til lansering av en fersk skyvetelefon med 3G-funksjoner.

Den nye modellen er ikke blirr offisiellt annonsert enda, men en rekke bilder har funnet veien til diverse diskusjonsfora på nettet. Telefonen skal hete SG75, og være en del av den nye 75-serien som ble introdusert nylig.

Det er tydelig at mobilen kommer til å ha en kameralinse som peker mot brukeren, og følgelig støtte videotelefoni. Vi regner med at det også er et høyoppløselig kamera som peker utover, men det foreligger ingen detaljer om det foreløpig.

Telefonen skal benytte seg av RS-MMC-minnekort, displayet skal ha 176x220 oppløsning, og skyveformen skal gjøre den stilig og lommevennlig.

Ny 3G-modell fra Siemens?


Flere tekniske detaljer er ikke kjent per i dag, men det sies at telefonen vil være tilgjengelig i butikkene mot slutten av 2005 eller begynnelsen av 2006. Vi venter selvsagt på mer offisiell info fra Siemens, og kommer tilbake med mer informasjon så snart den er tilgjengelig.