<strong>INNOVATIV:</strong> Under den nordiske lanseringen ble det lagt vekt på Nokia 8 sin evne til å livestreame fra både front- og hovedkameraet samtidig. Nokia benyttet samtidig anledningen til å introdusere uttrykket Bothie, og mener at selfie er SÅ 2016. Foto: Bjørn Eirik Loftås
INNOVATIV: Under den nordiske lanseringen ble det lagt vekt på Nokia 8 sin evne til å livestreame fra både front- og hovedkameraet samtidig. Nokia benyttet samtidig anledningen til å introdusere uttrykket Bothie, og mener at selfie er SÅ 2016. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer

Norsk lansering av Nokia 8

Nokia 8 i utvalgte nettbutikker fra i dag

Tilgjengelig i nettbutikker fra og med 28. august.

Publisert
Sist oppdatert

HELSINKI, DINSIDE: Den åtte måneder gamle, finske mobilprodusenten HMD har lansert sitt første flaggskip i de nordiske landene - Nokia 8. Under en pressekonferanse på mandag i Helsinki, Finland, ble også prisen i Norge kjent.

Ikke blant de dyreste

Mobilen får en veiledende pris på 5.490 kroner, og plasserer seg dermed i øvre midtsjikt rent prismessig, der den blant annet konkurrer mot Honor 9, som vi nylig kronet med en femmer på terningen og anbefalt-stempel.

På forhånd hadde vi forventninger om at den ville ligge på mellom 6-7.000 kroner.

Nokia 8 blir tilgjengelig i utvalgte nettbutikker i starten, deriblant Komplett, Elkjøp og Lefdal - samt gjennom avtaler hos Telenor og Telia. Den blir tilgjengelig bredt i fysiske butikker fra 8. september, får vi opplyst fra HMD.

Kun stål

Og det er kun i farget stål den blir tilgjengelig i starten. De andre tre fargene (to blåfarger og gull), blir tilgjengelig senere.

<strong>STÅL:</strong> Det er kun fargevalget steel (stål) som blir tilgjengelig fra 28. august. Foto: Bjørn Eirik Loftås
STÅL: Det er kun fargevalget steel (stål) som blir tilgjengelig fra 28. august. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer

Vi kommer tilbake med en test av Nokia 8 i nær fremtid. Inntil da kan du lese mer om flaggskipet i denne artikkelen.

Reiseomkostningene til denne reportasjen ble dekket av HMD. Les mer om våre retningslinjer her.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer