Norsk lansering av Nokia 8

Nokia 8 i utvalgte nettbutikker fra i dag

Tilgjengelig i nettbutikker fra og med 28. august.

INNOVATIV: Under den nordiske lanseringen ble det lagt vekt på Nokia 8 sin evne til å livestreame fra både front- og hovedkameraet samtidig. Nokia benyttet samtidig anledningen til å introdusere uttrykket Bothie, og mener at selfie er SÅ 2016. Foto: Bjørn Eirik Loftås
INNOVATIV: Under den nordiske lanseringen ble det lagt vekt på Nokia 8 sin evne til å livestreame fra både front- og hovedkameraet samtidig. Nokia benyttet samtidig anledningen til å introdusere uttrykket Bothie, og mener at selfie er SÅ 2016. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

HELSINKI, DINSIDE: Den åtte måneder gamle, finske mobilprodusenten HMD har lansert sitt første flaggskip i de nordiske landene - Nokia 8. Under en pressekonferanse på mandag i Helsinki, Finland, ble også prisen i Norge kjent.

Ikke blant de dyreste

Mobilen får en veiledende pris på 5.490 kroner, og plasserer seg dermed i øvre midtsjikt rent prismessig, der den blant annet konkurrer mot Honor 9, som vi nylig kronet med en femmer på terningen og anbefalt-stempel.

På forhånd hadde vi forventninger om at den ville ligge på mellom 6-7.000 kroner.

Nokia 8 blir tilgjengelig i utvalgte nettbutikker i starten, deriblant Komplett, Elkjøp og Lefdal - samt gjennom avtaler hos Telenor og Telia. Den blir tilgjengelig bredt i fysiske butikker fra 8. september, får vi opplyst fra HMD.

Kun stål

Og det er kun i farget stål den blir tilgjengelig i starten. De andre tre fargene (to blåfarger og gull), blir tilgjengelig senere.

STÅL: Det er kun fargevalget steel (stål) som blir tilgjengelig fra 28. august. Foto: Bjørn Eirik Loftås
STÅL: Det er kun fargevalget steel (stål) som blir tilgjengelig fra 28. august. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer

Vi kommer tilbake med en test av Nokia 8 i nær fremtid. Inntil da kan du lese mer om flaggskipet i denne artikkelen.

Reiseomkostningene til denne reportasjen ble dekket av HMD. Les mer om våre retningslinjer her.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!