Netgear lanserer WiFi Booster for mobiltelefoner

Øker rekkevidden på trådløsnettet.

Den er mindre enn en kortstokk, og plugges rett i strømuttaket i veggen. Foto: Netgear
Den er mindre enn en kortstokk, og plugges rett i strømuttaket i veggen. Foto: Netgear Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

WiFi Booster for Mobile er navnet på en ny, liten boks fra Netgear. Det er en såkalt extender for trådløs-nettet, som skal sørge for at WLAN-signalene rekker lenger - for eksempel i store hus eller andre bygninger.

Som navnet antyder, er den lille boksen først og fremst myntet på mobiler og nettbrett, da det trådløse nettverkskortet i disse ofte er mindre kraftig enn dem som sitter i PC-er, og man må dermed sitte nærmere aksesspunktene.

Liten, billig og enkel

Slike extendere finnes det riktignok mange av, det som gjør dette produktet interessant, er den svært lave prisen, størrelsen - samt at det skal være utrolig enkelt å sette opp - alt gjøres via nettleseren, og boksen har et lys som slukkes dersom extenderen plasseres for langt unna den trådløse ruteren.

image: Netgear lanserer WiFi Booster for mobiltelefoner


Den skal være kompatibel med alle vanlige WLAN-rutere på markedet som opererer i 2,4 GHz-båndet.

Produktet skal være på vei ut i butikkene nå i august, og prisen blir 39,99 dollar i USA, eller rundt 250 kroner. Vi har imidlertid ikke funnet priser i norske butikkere ennå.

Vi i DinSide Data håper vi får muligheten til å teste den og komme med egne synspunkter når den blir tilgjengelig her hjemme.