"Let's talk iPhone", skriver Apple, og inviterer til pressekonferanse på tirsdag.
"Let's talk iPhone", skriver Apple, og inviterer til pressekonferanse på tirsdag.Vis mer

Neste iPhone annonseres 4. oktober

Invitasjonen fra Apple er ikke til å ta feil av.

Utvalgte amerikanske medier har nå fått invitasjon til nok en Apple-pressekonferanse, og som du ser av invitasjonen over, er den lite kryptisk denne gangen – budskapet er rett og slett: "Let's talk iPhone".

Som du ser av bildet er datoen 4. oktober, klokka ti lokal tid. Ikonet med kartet representerer Apples hovedkvarter i Cupertino, og siden tidsforskjellen mellom Norge og Cupertino er 9 timer, betyr det med andre ord at arrangementet starter klokka sju på kvelden norsk tid.

Den senere tiden har det også versert rykter om at Apple vil lansere to nye telefoner, men det vil vi påstå at invitasjonen i høy grad avviser, siden telefonikonet inneholder ett tapt anrop som vi tolker dithen at det er én telefon Apple vil presentere fra sitt hovedkvarter på tirsdag.

Dette vil etter all sannsynlighet også bli den nye Apple-sjefen Tim Cooks første produktavsløring, etter at Steve Jobs trakk seg fra sin stilling tidligere i sommer. Og – det forventes at iOS 5 da blir lansert i samme åndedrag, slik at eksisterene iPhone-eiere også får mer funksjonalitet.

Se nyhetene i iOS 5

DinSide Mobil vil selvsagt følge pressekonferansen tirsdag kveld og rapportere fortløpende.

Les også:
Slik blir neste iPhone, i følge DinSides lesere