Når du angrer på app-oppdateringen

Med AppWererabbit har du alltid en eldre versjon på lur.

Var alt mye bedre før? AppWererabbit er appen som enkelt kan ta vare på de gamle Android-appene for deg.  Foto: Kirsti Østvang
Var alt mye bedre før? AppWererabbit er appen som enkelt kan ta vare på de gamle Android-appene for deg. Foto: Kirsti Østvang Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er lite som er bedre enn en rykende fersk oppdatert app, men det er ikke alltid nye versjoner er bedre. Av og til hender det dessverre at de fjerner favoritt-funksjonene dine, eller at de rett og slett ikke fungerer.

Heldigvis er det mulig å forberede seg på det verste. Har du en Android-telefon, kan appen – med det usedvanlig kronglete navnet – AppWarerabbit være en reddende engel.

AppWarerabbit lagrer tidligere APK-filer når du laster ned en oppdatering, og gir deg en angreknapp du kan trykke på dersom du ønsker å gå tilbake til den forrige versjonen. En APK-fil er en installasjonsfil for Android-apper.

Les også: Finn ut hvor Android-telefonen er

Lagrer gamle apper automatisk

Sikkerhetskopier er alltid kjekt å ha. Hvis en ny YouTube-versjon er helt på trynet, skal du på 1-2-3 kunne gjennopprette til en eldre versjon.
Sikkerhetskopier er alltid kjekt å ha. Hvis en ny YouTube-versjon er helt på trynet, skal du på 1-2-3 kunne gjennopprette til en eldre versjon. Vis mer


Hver gang du installerer en ny app eller oppdaterer en app, vil AppWererabbit automatisk sikkerhetskopiere den gamle appen. Merk at du er nødt til å aktivere auto-backup i innstillingene først. Og det er kun den kjørbare APK-filen som blir lagret, app-dataene følger ikke med.

AppWererabbit kan dessuten sikkerhetskopiere flere versjoner av en app. Dette vil riktignok ta mer lagringsplass, men du kan enkelt holde det i sjakk ved å begrense antall versjoner som tas vare på. Som standard lagres opptil 50 versjoner.

Når du skal gjenopprette en gammel app, er det bare å hente frem sidemenyen til venstre, velge "Backuped Apps, så finne den aktuelle appen og trykke på "View versions" for å velge en sikkerhetskopi.

Rydder på flere måter

AppWererabbit har flere andre funksjoner for å administrere appene dine, deriblant muligheten til å flytte apper til SD-kortet og rydde opp i cachen.

Last ned AppWererabbit gratis fra Google Play her.

(Via Lifehacker)

Les flere saker om Android

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer