Nå kommer Lollipop til Z3-telefonene

Rulles ut først i Norden og Baltikum.

OPPDATERES: Z3 og Z3 Compact er de første Sony-telefonene som blir oppdatert til den siste Android-versjonen. Foto: KIRSTI ØSTVANG
OPPDATERES: Z3 og Z3 Compact er de første Sony-telefonene som blir oppdatert til den siste Android-versjonen. Foto: KIRSTI ØSTVANG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I et blogginnlegg annonserer Sony nå at utrullingen av siste Android-versjon starter for deres telefoner, og vi har allerede sett nordmenn som har postet skjermbilde av at de har fått oppdateringen.

Først i rekken er Z3 og Z3 Compact, som begge fikk full pott på terningen da vi testet dem i fjor:

TEST: Sony Xperia Z3
TEST: Sony Xperia Z3 Compact

Ikke bare Z3

I det samme innlegget hevder Sony at utrullingen til andre Z-enheter starter i løpet av et par ukers tid. Sony har tidligere avslørt at det kun er selskapets Xperia Z-modeller som får Lollipop-oppdateringen, som blant annet skulle bety Z2, Z1, Z1 Compact og Z Ultra.

Forhåpentligvis går oppdateringen mer smertefritt enn hva Samsung erfarte med S5, der mange brukere opplevde store problemer med telefonen etter å ha oppdatert.

Se etter oppdateringer

Vanligvis pushes slike oppdateringer til telefonene, men vil du være en «early bird», kan det være verdt å sjekke etter oppdateringer allerede nå.

Det gjør du ved å gå inn på innstillinger, om telefonen og programvareoppdateringer.

Legg gjerne igjen en kommentar under om dine erfaringer etter oppdateringen!

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer