<strong>GØY MED VIDEOSAMTALER:</strong> Facebook Messenger har etter hvert fått en rekke både morsomme og nyttige videochat-funksjoner. Foto: Kirsti Østvang
GØY MED VIDEOSAMTALER: Facebook Messenger har etter hvert fått en rekke både morsomme og nyttige videochat-funksjoner. Foto: Kirsti Østvang Vis mer

Bedre gruppe-videochat i Facebook Messenger

Nå kan du legge til flere underveis i videosamtalen

Gruppe-videochat har aldri vært enklere.

Publisert

Det har en stund vært mulig å ha videosamtaler med flere i Facebook Messenger.

Opprinnelig måtte man legge til alle deltakerne man ville ha med før man startet samtalen.

Nå har imidlertid Facebook introdusert en funksjon som lar deg legge til kontakter underveis i samtalen.

Dette i stedet for at man må avslutte en pågående videosamtale og så starte en ny hvis man kom på at man ville ha med en til.

Slik gjør du

Å starte en videosamtale i Facebook Messenger er i det hele tatt veldig enkelt. Du bare går til Video-fanen og så velger kontakten(e) du ønsker å ringe.

For å legge til en person underveis i en samtale, er det bare å trykke på skjermen, og så trykke på det nye «Legg til person»-ikonet nederst til høyre. Velg deretter kontaktene du ønsker å legge til.

<strong>INVITÉR EN KOLLEGA:</strong> Trykker du på skjermen under en videosamtale i Facebook Messenger, vil du få opp "legg til person"-knappen som du ser i den røde sirkelen. Skjermbilde: Kirsti Østvang
INVITÉR EN KOLLEGA: Trykker du på skjermen under en videosamtale i Facebook Messenger, vil du få opp "legg til person"-knappen som du ser i den røde sirkelen. Skjermbilde: Kirsti Østvang Vis mer

Etter at en gruppesamtale er avsluttet, blir det for øvrig opprettet en gruppechat i Messenger slik at dere kan fortsette samtalen der.

Opptil 50 personer

Opptil 50 personer kan delta i en gruppe-videosamtale i Facebook Messenger, men du kan bare se opptil seks personer av gangen. Er dere flere enn seks som deltar, vises riktignok bare den som snakker som hovedperson på skjermen.

Den nye videochat-funksjonen skal være tilgjengelig for iOS og Android nå. Oppdatér appen om du ikke har fått den ennå.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer