Viser 3D, trenger ikke briller. Foto: LG
Viser 3D, trenger ikke briller. Foto: LGVis mer

Nå kan du lage din egen "Avatar"

Nesten, i alle fall. Ny mobil lar deg redigere 3D-video.

Mobilprodusenten LG er i siget for tiden, og viser frem mobiltelefon etter mobiltelefon.

Alle deres nye modeller vil bli presentert på MWC-kongressen i Barcelona neste uke, men i mellomtiden kan vi kose oss med bilder, spesifikasjoner og pressemeldinger.

Bare dager etter at selskapet kunngjorde enorme Optimus Vu annonserer de nå en oppfølger til 3D-mobilen Optimus 3D.

Her kan du lese vår test av den forrige 3D-modellen til LG.

Denne har det gått rykter om tidligere, og mange av dem har vist seg til å stemme.

Redesignet

Telefonen heter Optimus 3D Cube (Nettstedet Pocket-Lint mener likevel at det europeiske navnet vil være Optimus 3D Max). Og den har naturlig nok bedre spesifikasjoner enn forgjengeren: En kraftigere prosessor, for eksempel, som kjører med 1.2 GHz-hastighet (to kjerner). Mobilen har 16 GB lagring innebygd, den er tynnere, og den har en skjerm på 4.3 tommer.

Nå kan du lage din egen "Avatar"


Lag egne 3D-filmer

Det viktigste her er selvsagt de to kameraene som tar 3D-bilder i 5 megapiksler, og den store nyheten i år, er at du nå vil kunne redigere både 3D-bilder og video-opptak rett på skjermen, som tross alt også støtter brilleløs 3D.

3D Cube er den første mobilen som har slike muligheter, og det blir spennende å se hvor bra det faktisk fungerer i praksis.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Cube støtter også teknologier som NFC (for nær-kommunikasjon med andre enheter), men i likhet med andre ferske LG-mobiler kjører den aldrende Android 2.3 Gingerbread.

LG melder at koreansk lansering skjer i mars, og vi følger med for informasjon om norsk utgivelse. Vi tipper at en kunngjøring på dette kommer på MWC neste uke.