Nå kan du gjøre app-kupp

Flere populære apper på billigsalg.

<b>JULESALG:</b> Frem til 26. desember kan du gjøre kupp på flere gode apper. Foto: KIRSTI ØSTVANG
JULESALG: Frem til 26. desember kan du gjøre kupp på flere gode apper. Foto: KIRSTI ØSTVANGVis mer

Apper til mobil og nettbrett koster sjeldent særlig mye, men beløp på over sju kroner har likevel en tendens til å virke avskrekkende på folk. Et app-salg sier vi derfor aldri nei takk til.

Har du iPhone, iPad eller Mac, har du nå muligheten til å gjøre et sjeldent kupp på apper fra og med nå og frem til 2. juledag, altså 26. desember.

LES OGSÅ: Appene som er mest populære på hjemskjermen

App Santa er tilbake

I år, som i fjor, er kampanjen App Santa her for å gi deg gode rabatter på mange populære apper til både iOS og OS X. Rabattene går opptil 80 prosent.

App Santa-kampanjen dukket for første gang opp i fjor, og er en sammensetning av en rekke mindre utviklere som står bak populære app-titler.

Årsaken til salget er at App Store er stengt for utviklere i julen, noe som betyr at Apple låser topplistene - så skal man sikre seg en topplassering innen folk åpner sine nye mobiler og nettbrett til jul, lønner det seg å gjøre alt for å klatre på listene, og et salg fikser den biffen lett.

Blant de rabatterte appene finner vi imidlertid en reke gode apper, og flere av Dinside-redaksjonens egne favoritter («for iOS» betyr at de er universelle, altså både for iPhone og iPad), så dette er langt i fra noe tull.

LAUNCH CENTER PRO: Er en av appene som nå er på tilbud på App Store. Den gjør iPhonen din enda litt smartere enn før. Foto: Colourbox/Kirsti Østvang
LAUNCH CENTER PRO: Er en av appene som nå er på tilbud på App Store. Den gjør iPhonen din enda litt smartere enn før. Foto: Colourbox/Kirsti Østvang Vis mer

 • Tweetbot 3 for iPhone - 4,99 2,99 dollar
  Den beste tredjepartsklienten til Twitter med masse kjekke funksjoner som å sveipe til venstre for å få opp hele samtaler eller sveipe til høyre for å markere som favoritt.

 • Launch Center Pro for iPhone - 4,99 0,99 dollar
  Et oppstartssenter som lar deg lage snarveier til apper og funksjoner du ofte bruker på telefonen din, slik at du skal spare tid. Hvis du sender tekstmeldinger til en spesifikk person ofte, for eksempel moren din, kan du lage en snarvei for nettopp det.
 • Clear for iOS - 4,99 2,99 dollar
  En lekker app for å holde oversikt over alle huskelister og gjøremål.
 • Deliveries for iOS - 4,99 2,99 dollar
  En glimrende app til å spore pakker som kan automatisk oppdage at du har en ny leveranse om du har kopiert sporingsnummeret fra en epost eller annen app. Kan synkronisere pakker på tvers av enheter.
 • Day One - 4,99 0,99 dollar
  En kjekk dagbok-app som lar deg legge inn tekst og bilder, og med iOS 8 ble det introdusert en widget som lar deg opprette nye oppføringer rett fra varslingssenteret.
 • Scanner Pro for iOS - 6,99 2,99 dollar
  En av de beste appene for å bruke mobilen som skanner. Du kan bruke kameraet til å ta bilder av kvitteringer, dokumenter eller annet, og så lages fine PDF-filer som kan lastes opp til skytjenester eller deles via epost.
 • PCalc for iOS - 9,99 6,99 dollar
  Den ultimate kalkulator-appen, ferdig snakka.
App Santa-kampanjen varer som nevnt frem til og med 26. desember.

Se alle tilbudene på nettsidene til App Santa.

Kjenner du til lignende kampanjer som App Santa? Tips oss gjerne i kommentarfeltet under, eller send en epost.

LES OGSÅ: Her er årets beste mobiler