Nå kan du bruke Spotify på Apple TV

Den svenske strømmetjenesten tilbyr nå også Siri-integrasjon.

SPILL: Nå kan du blant annet koble opp en spillkontroll til din Apple TV. Video/Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

Spotify har nettopp oppdatert iPhone-appen sin til iOS 13, med to spennende nyheter, men de har også en tredje godbit på lur.

Med Siri-integrasjon kan du nå be Apples stemmeassistent å spille av musikk fra Spotify til enheter som iPhone, iPad, smarthøyttaleren HomePod via AirPlay, AirPods og CarPlay.

Merk. Ifølge 9to5Mac er ikke HomePod-funksjonaliteten oppe og går riktig ennå - du må trolig vente på en oppdatering til smarthøyttaleren før det fungerer som det skal.

Den andre nyheten til iOS-appen, er en «low data»-modus, perfekt for dem med begrenset med mobildata i måneden, eller dem som bare bruker veldig mye mobildata. Modusen vil slå på «Data Saver» når iOS-enheten er satt til «low data», som du kan aktivere under mobilens mobildatainnstillinger.

Apple TV-app

Som en del av denne oppdateringen, slipper Spotify også en egen app til Apple TV, noe mange av strømmetjenestens brukere har etterspurt i lang tid.

Appen er ikke tilgjengelig i App Store på Apple TV i skrivende stund, men du kan sørge for at den installeres automatisk så fort den blir tilgjengelig ved å aktivere «Installer apper automatisk» under Innstillinger og Apper på Apple TV.

Det betyr at Spotify er tilgjengelig på alt fra PC-er, utvalgte smartklokker og strømmeenheter til nyere spillkonsoller og smarttelefoner. Neste i rekken er kanskje en dedikert Apple Watch-app med støtte for lagring av sanger på klokken?

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!