Steam-appen gir deg god kontroll over kontoen din. Foto: Thomas Marynowski
Steam-appen gir deg god kontroll over kontoen din. Foto: Thomas MarynowskiVis mer

Nå får du Steam på mobilen

Ny app tilgjengelig for alle.

Forrige uke annonserte Valve at deres ekstremt populære plattform for PC-spill skal få en egen app for både iOS og Android.

Da var funksjonaliteten imidlertid kun åpen for inviterte brukere.

Fullt tilgjengelig

Nå er tjenesten blitt åpen for alle og enhver med Steam-konto, som tross alt er gratis å ha. Appen koster heller ingenting å laste ned.

Ikke misforstå: Appen lar deg ikke spille Steam-spillene på din mobiltelefon, men fungerer som et omfattende tillegg for deg som bruker kontoen mye.

 Foto: Thomas Marynowski
Foto: Thomas Marynowski Vis mer


Du får altså oversikt over alle dine Steam-venner, og du kan kommunisere fritt med disse. Det er støtte for chat både med venner og med grupper, du kan se gjennom profilene til dine venner og se deres skjermbilder og annet brukergenerert innhold.

Handle spill på bussen

Det er også fint mulig å se gjennom Steam-butikken mens du er på mobilen. Du kan sjekke om det er noen gode tilbud og legge varene inn i handlekurven (som da kan lastes ned når du kommer hjem).

Appen gir deg også tilgang til alle Steam-relaterte nyheter, bloggen til utviklerne, og den mater inn nyheter fra tredjeparts-spillsider, som Eurogamer, Kotaku eller Rock Paper Shotgun.

 Foto: Thomas Marynowski
Foto: Thomas Marynowski Vis mer


Et fint stykke app, med andre ord, og absolutt nyttig for alle som bruker mye tid på Steam.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Du kan lese mer om appen hos Valve.