Apple Music med studentrabatt

Nå betaler studenter bare halv pris

49 kroner i måneden for Apple Music.

<strong>HALV PRIS:</strong> Apple har nå utvidet studenttilbudet sitt til å gjelde også i Norge. Foto: blackzheep / Shutterstock / NTB scanpix
HALV PRIS: Apple har nå utvidet studenttilbudet sitt til å gjelde også i Norge. Foto: blackzheep / Shutterstock / NTB scanpix Vis mer
Publisert

Apple har tradisjon for å gi bedre priser til studenter på sine produkter, men rabatt på Apple Music har latt vente på seg og har kun vært tilgjengelig i en håndfull land.

Denne uka ble imidlertid tilbudet tilgjengelig i langt flere land, deriblant Norge.

49 kroner måneden

Det betyr at du kan få Apple Music, altså Apples musikkstrømmetjeneste, til 49 kroner i måneden om du er registrert ved en høyskole eller universitet i Norge; altså omtrent halv pris av normalen.

Spotify og Tidal har lignende tilbud for studenter i USA, men ingen av dem er tilgjengelig her til lands. Google Play Music ser ikke ut til å ha studentrabatt.

Om du tar en lang utdannelse, kan det være verdt å merke seg at tilbudet gjelder maksimalt i fire år totalt, men at Apple tillater avbrytelser underveis.

Apple bruker tjenesten Unidays for å verifisere at du har en gyldig studieplass.

Slik drar du nytte av tilbudet

Har du et Apple Music-abonnement fra før, kan du endre det til et studentmedlemsskap i appen (eller iTunes). Da blir du videresendt til Unidays' nettsider for å fullføre verifiseringen av studentplassen din.

Du finner det du trenger å vite på Apples informasjonsside.

Dersom kontoen din er med i et famileabonnement, er det imidlertid ikke noe poeng å bytte.

Familier betaler 149 kroner måneden hos Apple Music, og dersom du er med i en slik gruppe, blir administratoren fakturert både for familieabonnementet og studentabonnementet (altså 49 kroner mer enn før). Er du administrator for familiegruppen, vil de andre miste sin tilgang om du bytter til et studentabonnement.

Apple Music er tilgjengelig både for Windows, Mac OS, iOS, Apple TV og Android.

LES OGSÅ:
Så mye koster musikktjenestene for hele familien
Stamp gjør det enkelt å flytte spillelistene
Slik fungerer Apples familiedeling

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer