MyPhone+ henter Facebook-kontaktene

Smart kobling mellom Facebook og iPhone.

Hvis du både har iPhone og profil på Facebook, kan denne applikasjonen være en godbit.

MyPhone+ sørger nemlig for å holde adresseboken på telefonen synkronisert med kontaktene dine på Facebook i den forstand at kontaktbildene holdes oppdatert i tillegg til fødselsdager.

Når du har installert applikasjonen, begynner du med å logge deg på Facebook. Deretter går programmet igjennom alle kontaktene i adresseboken din for å matche dem på navn (og eventuelt telefonnummer) på Facebook.

Enkelte av kontaktene blir så matchet automatisk, men der applikasjonen er usikker, blir du presentert med mulige alternativer der du trykker på den riktige Facebook-kontakten (dette viser seg å gjelde spesielt for kontakter med æøå i navnet, men de dukker heldigvis opp som forslag). Når du så trykker done, hentes informasjon fra Facebook, og profilbildene og fødselsdag oppdateres så på hver kontakt.

MyPhone+ henter Facebook-kontaktene


Det gjør også at deres bilde kommer opp når de ringer deg, slik du ser på bildet til høyre.

Les også:

Egen ringe-applikasjon

I tillegg kan du bruke MyPhone+ til å ringe opp kontakter. Det kjekke er at du i et eget panel kan angi favorittkontaktene, som da vises med bilde slik:

Artikkelen fortsetter under annonsen

MyPhone+ henter Facebook-kontaktene


I tillegg kan du for hver kontakt klikke på en knapp for å gå direkte til vedkommendes Facebook-profil; for eksempel smart dersom du er på jakt etter e-postadressen. Du har også tilgang til å legge til nye kontakter og deretter foreta en synkronisering, men vi savner muligheten til å hente inn Facebook-kontakter direkte til adresseboken dersom de ikke er der fra før.

Det er fristende å "bytte ut" iPhones opprinnelige ringeprogram med MyPhone+, men for undertegnedes del er det et savn at applikasjonen (i hvert fall pr nå) ikke er i stand til å vise "sist brukte"-flippen, som også inkluderer tapte anrop, og det gjør at den normale ringeapplikasjonen må brukes nå og da uansett.

NB! MyPhone+ het tidligere FacePhone (som vi egentlig har testet), men ble nødt til å bytte navn pga konflikt med Facebook. Den nye applikasjonen er i skrivende stund til godkjenning, men hvis du følger @dinside_data på Twitter, skal vi prøve å huske å kvitre når den er tilgjengelig.

MyPhone+' hjemmeside: http://www.ultimake.com/myphone/