Motorola Droid Razr: Verdens tynneste Android-mobil

Motorolas nye toppmodell er tilgjengelig for forhåndsbestilling.

Motorola Razr har et midjemål på bare 7,1mm. Det gjør den til den tynneste Android-modellen i dagens marked. Foto: Produktbilder
Motorola Razr har et midjemål på bare 7,1mm. Det gjør den til den tynneste Android-modellen i dagens marked. Foto: Produktbilder Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Med sine 0,71 cm skal Motorolas toppmodell være den hittil tynneste Android-mobilen som finnes.

Razr kommer til Norge den 9. november, og kan forhåndsbestilles allerede i dag, blant annet fra Netcom med tre ulike abonnementer og hos Netonnet uten abonnnement.

Hva har den?

Razr kjører Android 2.3 (Gingerbread) ved levering, men det er allerede lekket at den vil få nye Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) i løpet av våren.

Mobilen har ellers en 4,3 tommer stor AMOLED-skjerm med Gorilla glass og 960x540 oppløsning. Det er altså samme størrelse som Samsung Galaxy S II, men med høyere oppløsning – den samme som f.eks. HTC Sensation.

De fysiske målene er 13,07 x 6,89 x ikke minst sylslanke 0,71 cm. Vekten er oppgitt til 127 gram.

Foto: Produktbilder
Foto: Produktbilder
Motorola Razr har et midjemål på bare 7,1mm. Det gjør den til den tynneste Android-modellen i dagens marked. Foto: Produktbilder
Foto: Produktbilder

På innsiden får du en dobbeltkjerneprosessor på 1,2Ghz, arbeidsminne på 1 GB, og internminne på 16 GB. Razr skal også ha en kamera på 8 megapiksler, og skal kunne ta opp video i full HD-oppløsning (1080p, 30 fps).

Solid?

Bakdekselet er forøvrig i kevlar, og på innsiden skal mobilen være behandlet med et materiale som skal forebygge fuktskader. I følge våre kilder skal Razr, i likhet med nylig testede Atrix, også støtte Webtop og Lapdock.

Som de fleste andre smartmobiler i dag får du også innebygget GPS, wifi, Blutooth, osv. Entusiaster bør også merke seg at Razr vil ha en ulåst bootloader, som i praksis betyr at det er fritt frem å installere egne Android-varianter (ROMs), som Cyanogenmod og MIUI. Dette er imidlertid også opp til operatøren hvis du kjøper telefonen med binding.

DinSide kommer selvsagt til å teste mobilen når den blir tilgjengelig i Norge.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!