Mobilt kontor

Her finner du modellene i prisklassen fra 2.500 til 6.000 kroner.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Visor Deluxe

Vår favoritt under 3.000 kroner! Visor Deluxe fra Handspring bygger på det velkjente operativsystemet PalmOS, og er derfor veldig brukervennlig.

Visor Deluxe fra Handspring
Visor Deluxe fra Handspring Vis mer

Det som gjør denne PDAen spesielt spennende er Springboardporten som gjør at du enkelt kan koble til tilleggsutstyr som MP3-spillere, digitalkamera, GPS m.m. Installasjon er uhyre enkel, du bare setter modulen i Springboard-porten, og så blir den tilhørende programvaren installert automatisk på Visor Deluxe.

PDAen kan enkelt synkroniseres med din stasjonære PC, og da blant annet med MS Outlook. Visor Deluxe har 8 MB minne, kommer i fem ulike fargekombinasjoner og koster 2.666 kroner inkl. mva. Vil du ha litt bedre skjerm samt raskere prosessor, må du legge til 800 kroner for å få Visor Platinum.

Les vår test av Visor Deluxe fra Handspring

Mobilt kontor

Palm IIIc

Med 8 MB minne og aktiv matrise fargeskjerm, er Palm IIIc helt klart en av de sterkeste PDAene i denne prisklassen. Maskinen har alle de kjente Palm-programmene, og operativsystemet PalmOS styrer det hele.

Selv om Palm IIIc ikke har office-programmene installert, kan den synkroniseres mot Outlook og du kan nå også åpne blant annet Word og Excel-filer direkte på PDAen.

Palm IIIc har en pris på 3.708 kroner inkl. mva.

HP Jornada 525

HP Jornada 525 med fargeskjerm
HP Jornada 525 med fargeskjerm Vis mer

HP Jornada 525 kommer med Microsofts Windows Pocket PC operativsystem og flere kjente programmer som for eksempel: Pocket Internet Explorer, Pocket Word og Pocket Excel.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det interne minnet er på 16 MB, noe som gir god plass til lagring av kontakter og avtaler. Modellen har ikke integrert modem, men til høsten kommer det en Bluetooth-modul til Jornada 525.

Prisen på HP Jornada 525 er 3.956 kroner.

Psion Revo Pluss

Psion Revo er kommet i ny utgave med 16 MB minne.
Psion Revo er kommet i ny utgave med 16 MB minne. Vis mer

Psion Revo Pluss har i motsetning til sin forgjenger hele 16 MB internminne. Den kommuniserer med en rekke populære programmer som MS Office, Lotus Smart Suite og Corel Draw, og er dermed den PDAen som er best tilpasset enhver arbeidssituasjon. Med sitt behagelige tastatur og batterikapasitet på hele 14 timer, blir den faktisk som en fullverdig, minimal PC å regne.

Cassiopeia EM-500 kan spille MP3 og videosnutter
Cassiopeia EM-500 kan spille MP3 og videosnutter Vis mer

Maskinen benytter Symbians EPOC R5 operativsystem og har en fyldig programpakke. Prisen er 3.708 kroner. Inkludert i prisen er en docking stasjon og PsiWin 2.3, et program som gjør det enkelt å synkronisere PDAen med din stasjonære PC.

Cassiopeia EM-500

Med nytt design og ny skjerm-teknologi, har Cassiopeia EM-500 tatt verden med storm! Maskinen har 16 MB minne, 150 MHz prosessor, og en aktiv TFT fargeskjerm. Den leveres med Windows Pocket PC, samt en full versjon av Pocket Office. Programmer for avspilling av MP3 og videosnutter medfølger også.

Cassiopeia EM-500 har en MMC-port for ekstra minne-kort og batteriet har en levetid på seks timer. Denne modellen av Casio har en pris på 5.196 kroner.

Alle priser er hentet fra Idedata.no