Mobillader på nøkkelknippet

Endelig en ladekabel du alltid har med deg.

Fest den på nøkkelknippet, så har du alltid med deg ladekabel til telefonen din. Ja, hvis du ikke har glemt nøklene, da.
Fest den på nøkkelknippet, så har du alltid med deg ladekabel til telefonen din. Ja, hvis du ikke har glemt nøklene, da.Vis mer

Ladekabelen, ja – den er det fort gjort å glemme.

Som regel ordner det seg – mange har en lader liggende å slenge; enten den er av Micro USB-typen eller passer til iPhone.

Men noen ganger ordner det seg ikke, og det kan være ganske kjedelig dersom du venter en telefon eller har lovet å ringe ungene før de skal legge seg.

Nok småprat – clipSYNC ser ut til å være en smart liten dings. Dette er rett og slett en liten ladekabel som kan festes i nøkkelknippet – med karabinkrok, slik at den godt kan festes til andre ting også.

Se listen:

Kjekke ting å ha på nøkkelknippet

Mobillader på nøkkelknippet


Når du vil bruke den, drar du bare ut de to endene og plugger i de respektive enhetene. Produktet finnes i to varianter; én for iPhone/iPod og den andre for mini/micro USB. Den lengste siden skal være drøye 5cm lang.

Løsningen koster 20 amerikanske dollar (ca 120 kroner med dagens kurs) og kan bestilles fra Scosches hjemmesider. Den kan også kjøpes hos Amazon.com.