Magisk bildedeling fra Nokia

Med PhotoBeamer kan du enkelt vise mobilbildene på en hvilken som helst skjerm.

<b>FRA LITEN TIL STOR SKJERM:</b> Hvordan få vist frem mobilbildene på en større skjerm? Nokia har en kjekk løsning for deg! Foto: KIRSTI ØSTVANG
FRA LITEN TIL STOR SKJERM: Hvordan få vist frem mobilbildene på en større skjerm? Nokia har en kjekk løsning for deg! Foto: KIRSTI ØSTVANG Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det går fint an å vise mobilbildene dine til andre fra selve mobilen, men det er mye bedre å kunne gjøre det på en større skjerm.

Det finnes mange måter å gjøre det på, og Nokia står etter vår mening bak en av de aller kuleste: Appen PhotoBeamer.

Den gjør det mulig å dele bilder fra en Windows Phone til en PC eller hvilken som helst annen enhet med en nettleser. Det høres kanskje omstendelig ut, men er faktisk utrolig enkelt og smidig. Nesten litt magisk.

Les også: Nokia Lumia 930 - den beste Windows Phone-mobilen til nå

Slik fungerer PhotoBeamer

  1. Du trenger du en Nokia-mobil med Windows Phone og Photobeamer-appen, og en skjerm nummer to til å vise bildene på. Dette kan være både PC-en din, et nettbrett eller en annen mobil.
  2. Når du skal sette i gang bilde-showet, er det bare å åpne PhotoBeamer-appen, bla deg frem til ønsket fotoalbum og så velge et bilde.
  3. Appen starter kameraet på telefonen, og du får deretter beskjed om å gå til PhotoBeamer-nettsiden (www.photobeamer.com) på skjerm nummer to. Nettsiden vil generere en QR-kode du skanner med mobilen, og i løpet av kort tid, cirka ett blunk, vil mobilbildet ditt poppe opp på den andre enheten.
Her ser du hvordan det fungerer:

PLASSER KAMERAET RIKTIG: Sørg for at QR-koden havner innenfor de fire hjørnene. Foto: KIRSTI ØSTVANG
PLASSER KAMERAET RIKTIG: Sørg for at QR-koden havner innenfor de fire hjørnene. Foto: KIRSTI ØSTVANG Vis mer


Ikke ny, men veldig god

Ønsker du å se flere bilder, er det bare å sveipe deg gjennom fotoalbumet på mobilen som vanlig.

PhotoBeamer er ingen ny app, og den er neppe unik, men løser et veldig konkret oppgave på en veldig enkel måte, uten at det krever noe registrering eller noe ekstrautstyr man må koble til. For det er det ikke alltid man har.

Du kan laste ned PhotoBeamer fra Windows Phone Store gratis her.

Hvilken metode bruker du når du skal vise frem mobilbildene på en ekstern skjerm? Del med deg under artikkelen!