Hvis du har glemt å logge ut fra Facebook-kontoen din, kan det hende andre synes det er morsomt å tøyse litt med deg. Foto: Colourbox.com
Hvis du har glemt å logge ut fra Facebook-kontoen din, kan det hende andre synes det er morsomt å tøyse litt med deg. Foto: Colourbox.comVis mer

Logg ut PC-sesjonen fra telefonen

Glemte du å logge ut fra Facebook? Gratis mobil-app fikser det for deg.

Konseptet med å bølle med andres Facebook-kontoer fordi de har glemt å logge av har blitt så vanlig at det til og med har fått et eget navn - Facerape.

Og - det kan innrømmelig være småpinlig når noen poster tull på Facebook i ditt navn; spesielt når det bare er halvveis useriøst slik at det ikke er 100% innlysende for andre at noen har tøyset med kontoen din.

Har du glemt å logge deg av Facebook på PC-en du satt på i stad? I så fall kan Sign me out være redningen. Applikasjonen lar deg logge ut alle aktive Facebook- og Gmail-sesjoner med et trykk på telefonen.

Så enkelt kan Facebook-kontoen din kapres

Med Sign Me Out logger du ut alle Facebook-sesjoner ved å trykket på ikonet.
Med Sign Me Out logger du ut alle Facebook-sesjoner ved å trykket på ikonet. Vis mer


Bare én er gratis

Men, du får bare lov til å velge én av dem – vil du ha støtte for begge tjenester, må du bla opp henholdsvis seks eller tre og en halv krone (iOS/Android) og gå for fullversjonen, som også kan gjøres via en såkalt in-app-purchase direkte fra gratisapplikasjonen.

Når du logger på Facebook eller Gmail via Sign me out, får du se hvor mange enheter som er logget på din konto, altså jobbmaskinen, den på hjemmekontoret, nettbrettet eller hva det måtte være. Klikker du på logoen, logges alle andre sesjoner ut, og på alle enheter blir man igjen nødt til å angi brukernavn og passord.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Og dermed er en potensiell ansiktsvoldtekt avverget (høres langt verre ut på norsk, gjør det ikke?).

Sign me out Lite (iOS, gratis)
Sign me out Lite (Android, gratis)