Årets WWDC-keynote skal hande om tre ting: iOS 5, OSX Lion og iCloud. (<a href="http://www.flickr.com/photos/benm_at/5800162641/">Foto</a> av <a href="http://www.flickr.com/photos/benm_at/">Ben Miller</a>, <a href="http://creativecommons.org/licenses/by/2.0/deed.en">CC-BY</a>)
Årets WWDC-keynote skal hande om tre ting: iOS 5, OSX Lion og iCloud. (Foto av Ben Miller, CC-BY)Vis mer

Live fra iOS 5-lanseringen

Kvelden mange iPhone-eiere har ventet på.

Apple-sjef Steve Jobs går på scenen i San Francisco klokka 19 norsk tid for å åpne den årlige WWDC-konferansen for utviklere.

Følg pressekonferansen i boksen nedenfor!

Blant de forhåndsannonserte nyhetene er presentasjon av iOS 5 (den neste versjonen av Apples operativsystem for iPhone/iPad/iPod Touch), Lion (den neste versjonen av OSX, Apples operativsystem for Mac-maskiner) og tjenesten iCloud, der det skal bli spennende å se hva Apple har laget i stand, og hvorvidt produktet vil konkurrere med f.eks. Dropbox (nettlagring) og Spotify (musikkbuffet).

Les også: Dette lanserer Apple i kveld

I boksen nedenfor følger vi pressekonferansen direkte, og det er mulig for deg som leser å bidra med kommentarer eller spørsmål. Merk imidlertid at ikke alle kommentarer slipper igjennom – enten fordi de er ganske like noe som allerede er nevnt/spurt om, fordi de kan virke provoserende/støtende eller av andre årsaker – det blir fort mye støy om alle skal slippe til fritt.

PS! For å skape litt ekstra liv og røre, har vi også en aldri så liten Apple-quiz gående mens pressekonferansen pågår (det kommer alltids en liten dødperiode her og der). For å være med i quizen er du nødt til å logge inn med Facebook- eller Twitter-kontoen din, og det gjør ingenting om du ikke henger med fra start, siden spørsmålene vil være synlige i boksen.

Artikkelen fortsetter under annonsen