Link Bubble – så slipper du å vente

Dette ble umiddelbart en av våre Android-favoritter!

Med Link Bubble installert, slipper du å vente på at en nettside skal lastes inn. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN
Med Link Bubble installert, slipper du å vente på at en nettside skal lastes inn. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Du har kanskje ikke tenkt på det, men det går faktisk med en del tid på å vente på at nettsider skal lastes, der man tråler igjennom nyhetsstrømmen i sosiale medier og stadig blir tipset om artikler rundtom på nettet.

Link Bubble er en Android-app som fyller behovet du ikke visste at du hadde.

I det du trykker på en lenke i en app, begynner den å laste siden i bakgrunnen slik at du fortsatt kan skumme igjennom der du holdt på.

SAMLESIDE: Android-apper

På siden av skjermen spretter det opp en boble som indikerer når lastingen er ferdig. Når du så klikker på den, får du opp nettsiden bak lenka du trykket på.

Når nettsiden er ferdig lastet, kan du lese den i et vindu over resten av skjermen.
Når nettsiden er ferdig lastet, kan du lese den i et vindu over resten av skjermen. Vis mer


Etterpå kan du trykke på tilbake-knappen på telefonen for å lukke vinduet. Alternativt kan du holde fingeren nede på boblen og dra den til delingsmenyen eller til en fritt valgt app, for eksempel Pocket, for å lese den senere.

I appens innstillinger kan du velge hvorvidt nettsiden automatisk skal vises når den er ferdig lastet, hvilken side av skjermen boblen skal vises og så videre.

Les også: Slik styrer du Android-lyset

Gratisversjonen gir deg mulighet til å åpne én lenke av gangen, og blar du opp 30 kroner forsvinner denne begrensningen. En kjekk ting er også at Link Bubble ruter deg til riktig app med en gang, for eksempel dersom noen poster en lenke til et bilde på Instagram, der nettleseren ellers åpnes først for deretter å åpne Instagram-appen.

Link Bubble (Google Play, gratis – 30 kroner for å oppgradere til fullversjon)