<strong><strong>EKSKLUSIV:</strong></strong> Med børstet stål er LGs nye Urban-variant mer eksklusiv enn sine forgjengere. Foto: LG
EKSKLUSIV: Med børstet stål er LGs nye Urban-variant mer eksklusiv enn sine forgjengere. Foto: LG Vis mer

LG Watch Urbane annonsert

Rund Android-smartklokke i børstet stål.

Publisert
Sist oppdatert

Selv om salget av smartklokker ikke har tatt av foreløpig, er det mange som tror at produktsegmentet får en boost når Apple lanserer sin Apple Watch i løpet av april.

Mange produsenter har allerede smartklokker i sitt sortiment, som Samsung, Sony, Motorola og LG. Sistnevnte har til nå både G Watch (firkantet) og G Watch R (rund) i sitt sortiment.

På mobilmessen i Barcelona om fjorten dager kommer det nok en klokke fra koreanerne.

Mer eksklusiv variant

LG Watch Urbane er navnet på den nye klokka som snart vil se dagens lys, og her snakker vi en klokke som ser langt mer eksklusiv ut enn sine forgjengere.

Den er nemlig laget i børstet stål og blir tilgjengelig både i sølv- og gullfinish.

<strong><strong>TO VARIANTER:</strong></strong> LG Watch Urbane får i både sølv- og gullfinish. Den kjører Android Wear og kan også måle pulsen.
TO VARIANTER: LG Watch Urbane får i både sølv- og gullfinish. Den kjører Android Wear og kan også måle pulsen. Vis mer


Skjermen skal være den samme som vi finner i LG Watch R; en rund skjerm som måler 1,3 tommer i diameter, mens kanten rundt er smalere enn hos forgjengeren.

LES OGSÅ: Klokkeguide for nybegynnere

Måler pulsen

Som med LG Watch R måler Urbane-utgaven pulsen, og ellers ser det ut til at disse to klokkene er svært like hva gjelder innmat. De har den samme Snapdragon 400-prosessoren, like mye interminne og arbeidsminne og den samme IP67-sertifiseringen som skal bety at du kan senke klokka en meter under vann i en halvtime uten at den blir ødelagt.

Når det gjelder størrelse er LG Watch Urbane en drøy millimeter tykkere enn forgjengeren, men har et mindre fotavtrykk på grunn av tynnere kanter rundt skjermen.

Klokka kommer med en 22mm bred sort lærrem som kan byttes ut med en en hvilken som helst rem med samme bredde.

Pris og lanseringsdato er foreløpig ikke kjent, men G Watch R koster drøye 2.000 kroner i de rimeligste nettbutikkene, så det er nok fair å anta at prisen vil ligge en gode del høyere enn dette.

LES OGSÅ: Hvilket treningsarmbånd bør du velge?

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer