Koss oppdaterer Porta Pro

Skreddersys til bruk med iPhone.

Koss Porta Pro er blant verdens mest utbredte hodetelefoner, og ikonet har bevart form og fasong i mer enn 25 år. Men nå har produsenten omsider gjort en liten produktutvikling, med lanseringen av PortaPro KTC.

KTC står for Koss Touch Control, og da skjønner du sikkert at det dreier seg om en fjernkontroll. Den sitter på ledningen, og lar deg starte og stoppe musikken, hoppe til neste sang, samt justere volum.

Fullverdig håndfri

Den har også innebygd mic og svarknapp, og dermed kan Porta Pro benyttes som håndfri-utstyr til telefonen din. Men ikke hvilken som helst telefon. Som vi har sett så mange ganger tidligere, velger også Koss å tilby løsningen sin til eiere av Apple-telefoner og nettbrett - i hvert fall i første omgang.

- Vi ønsket å gi musikklyttere fleksibilitet, og muligheten til å være tilkoblet omverdenen også når de lytter til musikk, sier produsentens CEO Michael J Koss, i en kommentar.

Kommer

KTC-versjonen kommer i salg i løpet av våren, opplyser Koss på sine hjemmesider, prisen er foreløpig ikke kjent. Den klassiske Porta Pro-hodetelefonen vil også være tilgjengelig videre, og koster normalt rundt 300 kroner her til lands.

Visste du forresten at Koss tilbyr livstidsgaranti på Porta Pro? Her kan du se hvordan det gikk da vi skulle bytte våre.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Alle sakene fra årets CES