Konkurrer med Hotmail

Hos BigMailBox.com kan du lage din egen tjeneste for gratis epost, omtrent slik Hotmail har gjort i et par år. Det koster deg ingenting, og 20% av fortjenesten havner i din lomme.

BigMailBox.com er et amerikansk selskap som nylig lanserte sin helt spesielle tjeneste: Hvis du driver din egen webtjeneste, og har et eget domenenavn, kan du la dine lesere, kunder eller medlemmer få epost med ditt domene som adresse.

Driver du f.eks. en webtjeneste med nettadressen www.heavymetal.no, trenger du ikke mer enn 10 minutter for å registrere deg, og noen dager med venting før hvem som helst kan opprette epostadresser som f.eks. ola.nordmann@heavymetal.no.

Enkelt å komme i gang, men virker det?

DinSide testet BigMailBox.com så langt det lot seg gjøre (vi må nå vente i 7-10 dager innen tjenesten er fullt operativ). Det var en smertefri prosess, teknologien virket og vi slapp å måtte fylle inn skjema etter skjema med informasjon.

Om hvorvidt dette virkelig fungerer i praksis vil vise seg. Vi kommer tilbake med mer informasjon om dette etterhvert som vi har testet systemet en tid.

De juridiske betingelsene er ukompliserte, og inneholder f.eks. ingenting som binder deg eksklusivt til BixMailBox over lengre tidsrom. Det er 30 dagers oppsigelse, som gjelder for begge parter.

Muligheter for deg

Tjenesten er gratis, både for deg og for leserne dine.

All trafikk skjer over BigMailBox.com sin server, og alle sidene som dine brukere ser, lages også av dem. Det er satt av et område på sidene hvor du kan sette inn logoen din.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Hele tjenesten er finansiert med bannerannonser. Fire av fem bannerannonser tilhører BigMailBox.com, men den femte er din. Og det er her du kan tjene penger. Bruker du bannerannonseselskaper som Valueclick, kan du hente inn en pen fortjeneste på ditt samarbeid med BigMailBox.com, nesten uten å gjøre noe.

Du blir neppe rik på dette, men har du allerede en webtjeneste som blir godt besøkt, bør du ta en titt på mulighetene som BigMailBox.com tilbyr.