Den kuleste måten å lade en iPhone på? Foto: Une Bobine
Den kuleste måten å lade en iPhone på? Foto: Une BobineVis mer

iPhone-kabelen blir stativ

Praktisk løsning under utvikling.

Denne løsningen ser ut til å være genuint smart: En kombinasjon av ladekabel og et stativ som holder iPhonen din stående.

Jobber med saken

Prosjektet, kalt Une Bobine, er under utvikling, og hjernene bak bruker tjenesten Kickstarter til å samle inn penger for å få det ferdigstilt.

 Foto: Une Bobine
Foto: Une Bobine Vis mer


Ideen er altså at det å ha mobilen liggende på bordet mens man synker med en datamaskin kan være farlig (noe kan bli sølt, den kan bli skrapet opp), og at det er vrient og klønete å ha flere dokkingstativer rundt omkring. Så hvorfor ikke kombinere begge?

Mange muligheter

Stativet er fleksibelt, slik at det kan tilpasses forskjellige bruksområder. Du kan for eksempel sette den i bilen, ha mobilen stående ved dataskjermen for Facetime-samtaler, og så videre. Det er klart at det er potensiale her.

 Foto: Une Bobine
Foto: Une Bobine Vis mer


Men siden dette er et Kickstarter-prosjekt, trenger utviklerne litt penger. Og i skrivende stund ser det ut til at de er i ferd med å nå målet på 9.800 dollar. Alle som donerer 25 dollar eller mer får stativet tilsendt, uansett hvor de er i verden, i tillegg til diverse andre premier avhengig av hvor mye som doneres (slik tradisjonen er med Kickstarter).

Vi ønsker dem lykke til altså, og får jo litt lyst på et sånt stativ selv.

Artikkelen fortsetter under annonsen