Produkter som disse florerer på eBay, alle merket med iPhone 5G, og med de samme åpningene på høyre side. Foto: eBay
Produkter som disse florerer på eBay, alle merket med iPhone 5G, og med de samme åpningene på høyre side. Foto: eBayVis mer

Iphone 5-tilbehør allerede tilgjengelig

Søk på eBay gir hundrevis av treff.

Om ganske nøyaktig en uke er det ventet at Apple vil avduke arvtakeren til iPhone 4. Spekulasjonene om hvordan den nye telefonen kommer til å bli, har gått høyt på diverse blogger og teknologifora i lang tid.

Vårt søstermagasin ITavisen oppsummerer i dag det de anser som sannsynlige egenskaper ved den kommende iPhone:

* Assistant.
* 1GB RAM.
* To-kjerne A5 CPU.
* Avansert tekst-til-tale-løsning.
* 8 MP-kamera.

Det kan du lese mer om her.

Ingenting håndfast

Dessverre er alt bare spekulasjoner. Apple er eksperter på å holde kortene tett til brystet, og det er ikke en gang kjent hva telefonen skal hete, selv om de fleste ser det som sannsynlig at den blir hetende iPhone 5.

Det bruker sjelden å gå lang tid mellom en Apple-lansering til produktene er tilgjengelig, så telefonen har sannsynligvis vært under produksjon i lengre tid, men også dette blir bare å spekulere.

Det som imidlertid er håndfaste bevis på at Apple straks er klare med en ny telefon, er det stadig økende utvalget av iPhone 5-tilbehør på markedet. Gjør du for eksempel et søk på eBay etter "iPhone 5G" får du hundrevis av treff, for det meste dreier det seg om omslag av ymse art.

Avrundet

Dette stive omslaget kan vitne om en telefon som er rundere i kantene enn iPhone 4. Foto: eBay
Dette stive omslaget kan vitne om en telefon som er rundere i kantene enn iPhone 4. Foto: eBay Vis mer


Vi har studert noen av produktene, og etter bildene å dømme kan det se ut til at den nye iPhonen vil være langt mer avrundet i formen enn iPhone 4. Det er også en åpning på høyre side øverst, som kan tyde på at det vil være en knapp der som ikke eksisterer på iPhone 4. Kanskje det er lydløs-bryteren? Forøvrig ser det ikke ut til at vi skal vente oss den store revolusjonen hva angår utseende.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Eller har produsentene av dette tilbehøret tatt en råsjanse? Hva tror du? Bruk debatten under.