Apple.no har nå åpnet forhåndssalget av iPhone 4s.
Apple.no har nå åpnet forhåndssalget av iPhone 4s.Vis mer

iPhone 4s kan forhåndsbestilles

Fra 4890,- for 16GB-versjonen.

Den 28. oktober, altså neste fredag, slippes iPhone 4s i Norge.

Telefonen ble kanskje ikke en like stor oppgradering som mange hadde håpet på, men salgstallene fra landene den allerede er tilgjengelig i, tyder på at det er den raskest selgende mobiltelefonen i historien.

Tradisjonsmessig har det imidlertid vært en dårlig harmoni mellom tilbud og etterspørsel når Apple lanserer en ny telefon, og mange har stått i kø for så å gå tomhendt hjem igjen.

Vi tipser derfor om at Apple.no nå har åpnet forhåndssalget av iPhone 4s. Prisen starter på 4890,- for 16GB-versjonen (gjelder både sort og hvit utgave), mens 32GB og 64GB-utgaven koster henholdsvis 5790,- og 6690,-.

Apple oppgir 1-2 ukers leveringstid, noe som betyr at de første sannsynligvis vil få telefonen levert samme dag som den slippes i Norge. Telefonen vil også bli tilgjengelig med binding til teleselskapene, men ingen har foreløpig sluppet informasjon om sine abonnementsmodeller.

Her er iPhone 4s

Sammenlignet med forgjengeren, iPhone 4, byr den nye utgaven på et bedre kamera, dobbelt så rask prosessor og opptil sju ganger så rask grafikk.

I tillegg er det kun iPhone 4s som får støtte for den nye assistenten, Siri, samt trådløs HDMI-speiling gjennom AirPlay. Det gjør at du kan vise telefonbildet direkte på TV dersom den er tilkoblet en Apple TV-boks, som nå også er lansert i Norge.

Artikkelen fortsetter under annonsen

iPhone 4s kommer for øvrig med den siste utgaven av iOS, iOS 5, installert. Her ser du hvordan du bruker noen av de nye funksjonene i iOS 5.

DinSide kommer selvsagt tilbake med test av den nye Apple-telefonen i nær fremtid.