iPhone 4 er utsolgt

Apples seneste telefon blir tydeligvis en hit.

I dag er den store dagen iPhone-fans har ventet på; lanseringsdagen for iPhone 4, som har fått mye oppmerksomhet i media de siste månedene.

I tillegg til at telefonen selges i butikker rundtom i landet, har også Telenor og Netcom åpnet salget via sine nettsider. I går så vi på Netcoms priser på iPhone 4, og tydeligvis er det mange som vil bestille en telefon i dag.

For - Netcoms nettsider har faktisk ikke klart å motstå trykket og er nede i skrivende stund (fredag morgen). Prøver du å besøke Netcom.no, får du bare en service unavailable-feilmelding.

Twitter-brukeren @benjaminaker er en av de som har klart å bestille iPhone 4; faktisk to av dem. I en tweet skriver han:

Mine to ordre på Netcom.no ble gjort med max 1 minutts mellomrom, og numrene skiller 64 siffer. Mao 1 iPhone 4 hvert sekund. Hotcakes! :)

Samleside:

iPhone

Dog finnes det et lite triks for deg som har lyst til å bestille iPhone 4 fra Netcom - iPhone-butikken er nemlig åpen selv om resten av Netcoms nettsted er nede for telling, og den finner du her: https://iphone.netcom.no/order.do?execution=e1s1

Men - du må nok belage deg på å vente.

Utsolgt

Allerede en snau halvtime etter salgsstart er både Telenor og Netcom utsolgte for iPhone 4. Netcom forventer nye forsyninger av 16GB-modellen i august, mens du må vente helt til september for å få tak i 32GB-versjonen:


Telenor har satt 15. august som ubekreftet dato for når de får inn nye iPhone 4-enheter:


Vår søsterside ITavisen melder om at Telenor kan ha hatt så få som 1000 enheter til salgs, og at Elkjøp og Expert bare hadde 200 eksemplar hver.

Oppdatert kl 11.11: I et kort øyeblikk rundt halv elleve hadde Telenor plutselig telefonen på lager igjen, men nå står det igjen 15. august. ITavisen har mer informasjon.

Oppdatert kl. 14:30: Apple selger nå iPhone 4 direkte fra sine norske nettsider - uten abonnement/binding. 16GB-modellen koster 4890 kroner, mens 32GB koster 5790 kroner. Det er oppgitt tre ukers ventetid før mobilen sendes, noe som ser ut til å være likt for alle Apples nettbutikker for tida, inkludert den amerikanske.