iPhone 4 er utsolgt

Apples seneste telefon blir tydeligvis en hit.

I dag er den store dagen iPhone-fans har ventet på; lanseringsdagen for iPhone 4, som har fått mye oppmerksomhet i media de siste månedene.

I tillegg til at telefonen selges i butikker rundtom i landet, har også Telenor og Netcom åpnet salget via sine nettsider. I går så vi på Netcoms priser på iPhone 4, og tydeligvis er det mange som vil bestille en telefon i dag.

For - Netcoms nettsider har faktisk ikke klart å motstå trykket og er nede i skrivende stund (fredag morgen). Prøver du å besøke Netcom.no, får du bare en service unavailable-feilmelding.

Twitter-brukeren @benjaminaker er en av de som har klart å bestille iPhone 4; faktisk to av dem. I en tweet skriver han:

Mine to ordre på Netcom.no ble gjort med max 1 minutts mellomrom, og numrene skiller 64 siffer. Mao 1 iPhone 4 hvert sekund. Hotcakes! :)

Samleside:

iPhone

Dog finnes det et lite triks for deg som har lyst til å bestille iPhone 4 fra Netcom - iPhone-butikken er nemlig åpen selv om resten av Netcoms nettsted er nede for telling, og den finner du her: https://iphone.netcom.no/order.do?execution=e1s1

Men - du må nok belage deg på å vente.

Utsolgt

Allerede en snau halvtime etter salgsstart er både Telenor og Netcom utsolgte for iPhone 4. Netcom forventer nye forsyninger av 16GB-modellen i august, mens du må vente helt til september for å få tak i 32GB-versjonen:

Artikkelen fortsetter under annonsen

iPhone 4 er utsolgt


Telenor har satt 15. august som ubekreftet dato for når de får inn nye iPhone 4-enheter:

iPhone 4 er utsolgt


Vår søsterside ITavisen melder om at Telenor kan ha hatt så få som 1000 enheter til salgs, og at Elkjøp og Expert bare hadde 200 eksemplar hver.

Oppdatert kl 11.11: I et kort øyeblikk rundt halv elleve hadde Telenor plutselig telefonen på lager igjen, men nå står det igjen 15. august. ITavisen har mer informasjon.

Oppdatert kl. 14:30: Apple selger nå iPhone 4 direkte fra sine norske nettsider - uten abonnement/binding. 16GB-modellen koster 4890 kroner, mens 32GB koster 5790 kroner. Det er oppgitt tre ukers ventetid før mobilen sendes, noe som ser ut til å være likt for alle Apples nettbutikker for tida, inkludert den amerikanske.