AirDisplay lar deg bruke iPad og iPhone som eksterne skjermer, enten du bruker Windows eller OSX.
AirDisplay lar deg bruke iPad og iPhone som eksterne skjermer, enten du bruker Windows eller OSX.Vis mer

iPad som sekundær skjerm

Hvorfor ikke dra nytte av iPad mens du jobber på PC-en?

iPad har flere bruksområder, enten du vil surfe på nettet, se på film, lese bøker og magasiner, spille, styre stue-PC-en og Gud vet hva.

>> Les også: Våre iPad-favoritter

Faktisk kan den også brukes som en ekstern skjerm til PC-en din, enten den kjører Windows eller OSX. Siden oppløsningen er 1024x768 piksler betyr det at du faktisk kan dra nytte av det, og iPad kan for eksempel brukes som dedikert skjerm til e-post e.l.

Applikasjonen Air Display (55,-) er det du trenger. For å bruke applikasjonen mot Windows/OSX må du også laste ned et lite program som kjører i bakgrunnen. (Lenke: Air Display for Windows/OSX)

For øvrig er det også mulig å bruke iPhone til dette, selv om skjermstørrelsen her er såpass begrenset at utbyttet blir noe redusert.


Krever WLAN

Forutsetningen for å bruke Air Display er at de to enhetene må være koblet på det samme trådløse nettet. Naturligvis medfører dette visse forsinkelser (en skjermkabel frakter signalene raskere, tross alt), så løsningen er ikke ideell for å spille av video eller andre ting som krever kjapp respons, men relativt statisk innhold (som for eksempel en innboks, Twitter-klienten e.l.) fungerer helt greit.

Bruker du Photoshop og lignende programmer, kan det også være hendig å plassere verktøyboksene etc. på iPad-skjermen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Du kan selvsagt bevege muspekeren inn på iPad-skjermbildet for å interagere med programmer som kjører der, eller du kan bruke iPaden på vanlig måte om du foretrekker berøringsskjermen. Roterer du iPaden, roteres også innholdet slik du er vant til.

Under ser du en demonstrasjonsvideo på hvordan dette fungerer, laget av MacFormat UK: