Tar du bilder med Instagram? I så fall kan du få dem som klistremerker, kjøleskapsmagneter og mye annet.
Tar du bilder med Instagram? I så fall kan du få dem som klistremerker, kjøleskapsmagneter og mye annet. Vis mer

Instagram-bildene på kjøleskapet?

Her er noe av det du kan gjøre med Instagram-bildene dine.

Publisert
Sist oppdatert

Har du ikke prøvd Instagram ennå? Det burde du. Den sosiale bildedelingstjenesten er foreløpig kun tilgjengelig for iPhone og lar deg i utgangspunktet ta kvadratiske bilder som du påfører effekter og deler med andre.

Man kan følge andre brukere, kommentere bildene de tar og "hjerte" favorittene slik at man lett finner tilbake til det man likte best. Selvsagt er det også mulig å dele høydepunktene direkte på Facebook.

Last ned:
Instagram
(App Store, gratis)

Det som er ekstra kjekt er at Instagram har et såkalt API som gjør at tredjeparter kan koble seg mot tjenesten. Dermed kan du logge deg på med Instagram-kontoen din hos en tredjepart (akkurat som du sikkert gjør med Facebook rundtom) slik at de får tilgang til bildene du har tatt.

Her er noe av det du kan gjøre med Instagram-bildene dine:

Instagram-bildene på kjøleskapet?


printstagr.am
Denne tjenesten skriver ut Instagram-bildene dine i ulike formater. Du kan for eksempel få en 50x100cm poster med opp til 400 bilder på ($25), 252 klistremerker for $10 eller en minibok med 50 bilder ($12 for 2).

stickygram
Lar deg logge på med Instagram-kontoen, plukke ut 9 bilder og få dem tilsendt i form av kjøleskapsmagneter. Prisen er $15 for 9 stk, og frakten er gratis. En lignende tjeneste er Teeny tile.

postagram
Denne tjenesten er tilgjengelig både på web, eller som en iPhone/Android-applikasjon. Den lar deg bruke Instagram-bildene dine for å sende postkort til andre, og det snedige er at bildet kan brekkes ut av postkortet slik at det kan tas vare på. Et postkort koster $1.

Instagram-bildene på kjøleskapet?


Instagram-bildene på kjøleskapet?


casetagram
Lyst på nytt iPhone-deksel? I så fall kan du bruke de beste Instagram-bildene dine som dekorasjon på baksiden. Prisen er $35 (gratis frakt), som med dagens kurs dessverre for oss nordmenn så vidt bikker 200-kronersgrensa.

Les også:
Fem fine fotoapps for iPhone
Fem fine fotoapps for Android

Artflakes
Også dette en klistremerkebutikk. Du får klistremerker av Instagram-bildene i 10x10cm-format, med rabatt jo flere du kjøper. Du kan også bruke bilder du har tatt med PicPlz, en Instagram-lignende tjeneste som også er tilgjengelig for Android.

Blurb
Vi har tidligere skrevet om Blurb, en nettjeneste som lar deg trykke bøker selv, uten å måtte gå veien om et forlag. Også Blurb lar seg bruke med Instagram, slik at du lett kan lage en bok av Instagram-bildene. Boka måler ca 17,5x17,5cm og starter på ¤11 for 20 sider softcover. Det er imidlertid fullt mulig å velge hardcover og gi ut en bok på 240 sider om du har lyst.

Mens vi er i gang, vil vi også nevne den smarte nettjenesten Ifttt (If this then that), som gir deg mulighet til flytte data fra Instagram til andre tjenester, for eksempel når du har tatt et nytt bilde eller valgt et nytt som favoritt. Hva med å poste det direkte på Facebook eller kopiere det til Dropbox?

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer