Instacube er en liten boks som kan vise bilder fra Instagram.
Instacube er en liten boks som kan vise bilder fra Instagram.Vis mer

Instacube – fotoramme for Instagram-bilder

Kickstarter-prosjekt for deg som elsker Instagram.

Instagram har tatt verden med storm, og særlig etter at Facebook kjøpte opp tjenesten har medlemsmassen økt ytterligere. Det sosiale nettverket er bygget rundt mobilfotografering og lar brukerne ta bilder, påføre effekter og dele dem med sine bekjentskaper.

Siden Instagram også tilbyr et API, kan tredjeparter lage løsninger mot denne tjenesten. Vi har sett på en håndfull av dem tidligere:

Instagram-bildene på kjøleskapet?

I dag skal vi se på den lille boksen Instacube. Dette er et Kickstarter-prosjekt som i skrivende stund er halvveis til finansering, men med en snau måned igjen blir vi overrasket om ikke skaperne når målet på $250.000.

Instacube – fotoramme for Instagram-bilder


En boks som viser bilder

Instacube er en boks som er ca 19x19x6,5cm, der skjermen (6,5") er kvadratisk, akkurat som Instagram-bildene. Oppløsningen følger også Instagram-bildene – altså 600x600px. Den er også berøringsfølsom.

Her står enkelheten i sentrum. På toppen finner du tre knapper. Én for å slå av og på enheten, én for å bytte mellom ulike visningsmodi og én for å like bildet du ser på. Ellers har Instacube 4GB interminne og har Android-basert programvare. Og WiFi, selvsagt, slik at den kan hente bilder fra nettet uten at du må lete etter en nettverkskabel.

I bruk kan den altså vise bilder fra Instagram; enten hva vennene dine poster, eller ved å følge et emneord (hashtag). For eksempel kan du velge at den skal vise bilder som er merket med #sunset, og så får du (forhåpentligvis) se mange fine solnedganger.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Selvsagt kan man også være litt kreativ, der du f.eks. kan definere et emneord for en fest du arrangerer, og så vil deltakernes Instagram-bilder vises fortløpende på skjermen.

Under ser du en video av produktet:

De 1000 første som støtter prosjektet med $99 får sin egen Instacube, mens resten må bla opp $149. Det er også 1000 som får anledning til å kjøpe to enheter til $199.

Mer info: Instacube (Kickstarter)