imWatch - klokke med Android

Nå kan telefonen bli liggende i lomma.

Et armbåndsur som kan kommunisere med telefonen din er for så vidt ingenting nytt, men imWatch' kommende modeller ser unektelig snasne ut.

For – ikke bare har klokka Bluetooth slik at du kan ta i mot samtaler uten å ta telefonen ut av lomma – klokkene kjører også en spesiell Android-utgave (skreddersydd til å se ut som iOS, ser det ut til) som gjør at den berøringsfølsomme skjermen også kan kjøre Android-applikasjoner, som for øvrig lastes ned fra deres egen nettbutikk.

TEMA:

Android

Eksempelvis kan du lese innkommende SMS-er på klokka, og den har også en høyttaler som gjør at du kan bruke den som handsfree når du kjører bil. Andre muligheter er å sjekke Facebook, epost, Twitter, værmeldinger, høre på musikk, sjekke kalenderen og mer til.

Og det er bare når produktet lanseres – tredjeparter er velkomne til å lage egne apps til imWatch-klokkene.

imWatch - klokke med Android


Fra 2000 kroner

Prislappen starter på ¤249 (forhåndsbestilling frem til 30. juni) for de fargede utgavene (i'm Color), og så finnes det mer eksklusive modeller (i'm Jewel) – hva med en med hvitt gull og diamanter til ¤15.000?

Color-modellen veier 70 gram, og har en skjerm som måler 1,54 tommer over diagonalen. Oppløsningen er på 240x240 piksler, og batteriet på 600mAh holder i ca 30 timer med Bluetooth aktivert.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Klokkene har også 64MB RAM og 4GB til lagring av apps, bilder etc.

Det er også mulig å koble i vanlige ørepropper (3,5mm-utgang), og det finnes knapper for volumjustering, samt av/på-knapp.

Les også: Ja til sommertid hele året!

Utgaven med hvitt gull og diamanter koster ¤15.000.
Utgaven med hvitt gull og diamanter koster ¤15.000. Vis mer


Klokkene fungerer både med Android-telefoner og iPhone, med støtte for Blackberry fra januar 2012. Norsk er også ett av språkvalgene i følge de oppgitte spesifikasjonene.

For ordens skyld er det også mulig å se hva tiden er.

Lansering er satt til oktober 2011.

Under ser du en video – hvis du tør å la deg friste, vel å merke.


Mer info og forhåndsbestilling: http://www.imwatch.it/