Hvorfor skal jeg velge UPC?

Spørmål:


- Etter all kritikken dere har fått anngående support, etc. i diverse nettaviser og på diskusjonsgrupper (pluss at venner av meg ikkje har noen godt erfaringer med stabiliteten). Hvorfor skal jeg da velge UPC istedet for ADSL fra Telenor og andre som tilbyr det ?

mvh

Audun Wilhelmsen

Svar:

Hei Audun,

UPC har blitt mye bedre på kundeservice. Dette har jeg gått næremere inn på under tidligere spørsmål.

UPC har vært en foregangsbedrift på det å bygge ut bredbåndsnett til norske hjem. Noe av utfordringene våre i år 2000 var at kundene opplevde ustabilitet i forbindelse med ombyggingen. Vi bygger fremdeles ut i Oslo, men ikke i samme omfang, så den typen problemer du sannsynligvis har hørt om er løst.

Du bør velge Internett fra UPC blant annet fordi:

- vi har gode produkter. Sammenlign pris/ytelse med andre bredbåndstjenester, så vil du fort se at våre produkter er svært konkurransedyktige.

- UPCs Internett-kunder får tilgang til chellos internasjonale bredbåndsnett, AORTA (Always On Real Time Access). AORTA benyttes kun av chello-brukere, og sikrer våre kunder høy kapasitet også til utenlandske servere.

- du får tilgang til chellos bredbåndsportal, som er forbeholdt våre kunder. chello har lang erfaring i å tilby bredbåndsinnhold.

Artikkelen fortsetter under annonsen

- du kan installere chello selv, og dermed spare penger til installasjon. chello-gjør-det-selv-pakken kan du hente kostnadsfritt i vår butikk i Ensjøveien 7. Trenger du installatør koster dette kun 395,- kroner.

Bor du i et område med bredbåndsstandard har vi også kort leveringstid. chello-gjør-det-selv kan du installere akkurat når det passer deg. Trenger du intallatør vil du normalt være på nett i løpet av en uke.

mvh.

Frode Soleim