Blir dette utseende til den neste iPhone-modellen? Tja, hvem vet. (Foto: <a href=\"http://www.flickr.com/photos/dpolicarpo/6005058992/\">iPhone-5-mock-up</a> av <a href=\"http://www.flickr.com/photos/dpolicarpo/\">Michal Bonikowski</a>, <a href=\"http://creativecommons.org/licenses/by/2.0/deed.en\">CC-BY</a>)
Blir dette utseende til den neste iPhone-modellen? Tja, hvem vet. (Foto: iPhone-5-mock-up av Michal Bonikowski, CC-BY)Vis mer

Hvordan blir neste iPhone?

Vi inviterer våre lesere til å være med å se i krystallkula.

Ryktebørsen blir stadig hetere hva angår den neste iPhone-modellen.

Blir den lik som iPhone 4 utseendemessig, eller får den ny design? Blir skjermen større? Oppløsningen høyere? Bedre kamera? Raskere prosessor? Mer minne? NFC? Forsvinner hjem-knappen? Blir den tilgjengelig i hvit?

Ja, blir modellnavnet i det hele tatt iPhone 5, eller blir det en iPhone 4s?

Og ikke minst – når kommer den?

Utallige nettsteder har designet mockup-utgaver der de forespeiler seg hvordan Apples neste telefon blir seende ut, og kanskje har noen truffet blink med sitt forslag.

Hvordan tror du neste iPhone blir?

Vi inviterer deg herved til å være med på å se i krystallkula. Fyll ut hva du tror om den neste iPhone-modellen i skjemaet under, så skal vi sørge for å presentere resultatene fra undersøkelsen i løpet av noen dager.