Hvor mye har du brukt på Google Play?

Gratis app gir deg full oversikt over forbruket.

<strong><b>SJEKK SELV:</strong></b> Med denne enkle appen kan du raskt sjekke hvor mye penger du har brukt på Android-apper. Foto: KIRSTI ØSTVANG
SJEKK SELV: Med denne enkle appen kan du raskt sjekke hvor mye penger du har brukt på Android-apper. Foto: KIRSTI ØSTVANG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Google Play er Googles nettbutikk for Android, og per i dag finnes det over én million apper å laste ned derfra.

De fleste er gratis, mens en del koster penger.

Har du vært Android-bruker i flere år, har du kanskje kjøpt en del apper fra Google Play. De fleste koster jo ikke all verden; seks kroner, ti kroner, tjue kroner.

Hver for seg utgjør de små summer, men har du noensinne sjekket totalen?

Les også: Rask tilgang til Android-appene

My Paid Apps

My Paid Apps er en app som kan hjelpe deg med akkurat det.

Den gir deg nemlig en oversikt over alt av apper, filmer og musikk du noensinne har kjøpt fra Google Play, og hvor mye penger du har brukt totalt.

Les også: Spar datatrafikk med Opera Max

Først må du logge inn

<strong><b>I DETALJ:</strong></b> Du kan også se hvor mye du har brukt på spesifikke typer innhold, og ikke bare apper. Foto: KIRSTI ØSTVANG
I DETALJ: Du kan også se hvor mye du har brukt på spesifikke typer innhold, og ikke bare apper. Foto: KIRSTI ØSTVANG Vis mer


Selve appen er gratis, og veldig enkel å ta i bruk.

Når du har installert den, må du aller først logge inn med din Google-konto. Hvis du synes det virker skummelt, bedyrer utvikleren at din informasjon ikke lagres noe annet sted enn på telefonen.

Så vil du i løpet kort tid få opp en liste med alt du noensinne har kjøpt fra Google Play. Du kan sortere innhold etter navn, dato eller pris.

iPhone-bruker? Sjekk App Store-forbruket ditt med dette programmet.

Sjekker in-app-kjøp

Det finnes også et filter som lar deg liste opp spesifikt innhold, som apper, filmer eller musikk.

Du kan til og med se hvor mye du har brukt på in-app-kjøp. Akkurat det kan være kjekt å følge med på, særlig om man har unger som er i overkant glad i Farmville og den slags.

Til slutt kan du også eksportere dataene til CSV-format, slik at de kan importeres inn andre programmer, for eksempel Microsoft Excel.

Gratis

My Paid Apps er ikke spesielt avansert, men er som nevnt enkel å bruke. Den er dessuten veldig nyttig, spesielt siden Google ikke lar deg få oversikt over forbruket ditt på en like rask og god måte.

Last ned: My Paid Apps (Google Play, gratis)

(Kilde: Cult Of Android)

Les flere mobilsaker på Dinside

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer