Husk lettere med Notif

Lar deg lage egne Android-varsler.

<strong>VARSEL-HUSKELAPP:</strong> Ved å legge ting du må huske i varselfeltet, vil du stadig bli minnet på det. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN
VARSEL-HUSKELAPP: Ved å legge ting du må huske i varselfeltet, vil du stadig bli minnet på det. Foto: PÅL JOAKIM OLSENVis mer

Mobiltelefoner nå til dags gir deg mange muligheter om det er noe du trenger å huske, med alarmer, kalenderapper, notatapper og annet.

Blant våre favoritter er Google Keep, som raskt lar deg lage notater som også kan deles med andre.

Én ting er å notere det du må huske, men så er spørsmålet – klarer du å huske å sjekke det du må huske?

Det går selvsagt an å sette på en alarm som minner deg på det, men så er det jo ikke alltid man vet når det passer best å bli minnet på det.

LES OGSÅ: Invitér til møter med Meet

Lag huskelapp i varselfeltet

LAG EGNE VARSLER: Med Notif kan du lage egne varsler som så havner i varslingsmenyen når du trekker ned fra toppen.
LAG EGNE VARSLER: Med Notif kan du lage egne varsler som så havner i varslingsmenyen når du trekker ned fra toppen. Vis mer


Med appen Notif kan du lage egne varsler til Android som dermed blir å finne i varselfeltet. Dermed får du både et ikon på toppen av skjermen og et eget element i varslingsmenyen når du trekker fingeren ned fra toppen av skjermen.

Om du vil kan varslene også lages pågående, altså at de ikke fjernes fra varselfeltet med et sveip (eller ved å tømme alle) – kun ved å trykke på det og dermed åpne Notif-appen.

Du kan dessuten sette prioritet, som da vil avgjøre om de kommer på topp eller i bunnen av varslingsmenyen.

LES OGSÅ: Les varsler uten å låse opp

Flere typer

Varsler du lager kan være ren tekst, punktlister (opptil syv punkter får plass i varsellinjen) eller et bilde, som da vil vises (som et bilde) i varslingsmenyen.

Oppgraderer du til pro-utgaven (kr 6,-) får du dessuten med 200 ulike ikoner som kan brukes til varslene du lager, ubegrenset historikk i appen (slik at du kan se alle tidligere varsler du har laget), påminnelser, muligheten for å lage varsler med stemmen og støtte for delingsmenyen, slik at du for eksempel kan dele et bilde med Notif for å lage et varsel raskere.

Notif for Android (Play Butikk, gratis)
Notif Pro for Android (Play Butikk, kr 6,-)

LES OGSÅ: Slå av varsler automatisk når du spiller musikk