Med HTC Watch kan eiere av de siste HTC-modellene fråtse i kjøpe- og leiefilm. Nå er norsk lansering imidlertid utsatt.
Med HTC Watch kan eiere av de siste HTC-modellene fråtse i kjøpe- og leiefilm. Nå er norsk lansering imidlertid utsatt.Vis mer

HTC Watch utsatt

Men forhåpentligvis ikke så lenge.

Et spennende aspekt med HTC Flyer og HTC Sensation er den tilhørende filmtjenesten HTC Watch, som var planlagt lansert i dag, 15. juni.

Filmtjenesten vil by på et rikt utvalg av filmer som kan kjøpes eller leies, og i følge HTC vil filminnholdet her til lands være høyaktuelt, der enkelte filmer blir å finne i tjenesten også før de kommer på kino. Dette er fordi nordmenn vil få tilgang på det britiske innholdet – da riktignok uten norske undertekster.

Det ser imidlertid ut til at Flyer- og Sensation-eiere må smøre seg med tålmodighet. Vi prøvde tjenesten i morgentimene i dag uten hell, og etter å ha kontaktet HTC fikk vi beskjed om at HTC har valgt å vente litt med lanseringen i Norden for å ferdigstille lokale tilpasninger av tjenesten.

Les også: HTC Desire får ikke siste versjon av Android

Heldigvis blir ikke ventetiden så lang – i følge HTC Danmark blir tjenesten lansert i Norden løpet av juni måned, så vi klamrer oss fast i testeksemplaret av HTC Sensation et par uker til, slik at vi får testet tjenesten når den lanseres.

For ordens skyld er det kun Sensation og Flyer av dagens HTC-modeller som får Watch-tjenesten, og ikke for eksempel Desire S eller Incredible S.

Artikkelen fortsetter under annonsen