Droid DNA er en amerikansk HTC-modell med full HD-oppløsning. Snart kan M7 komme med samme oppløsning også her til lands.
Droid DNA er en amerikansk HTC-modell med full HD-oppløsning. Snart kan M7 komme med samme oppløsning også her til lands.Vis mer

HTC M7 rett rundt hjørnet?

Skal ha pressekonferanse i London og New York 19. februar.

Mobile World Congress går av stabelen i Barcelona fra 24. februar, og som vanlig vil DinSide ha en journalist på plass for å rapportere fra messa.

LES OGSÅ:

Tradisjonelt er det enkelte produsenter som sparker i gang ballet dagen før messen åpner. I fjor blåste både Samsung, HTC, Huawei og Sony produktnyheter før dørene var åpnet for publikum.

SAMLESIDE:
Mobile World Congress

I år ser det dog ut til at HTC har tenkt til å ta en enda frekkere tjuvstart. Selskapet har nemlig invitert til pressekonferanse allerede den 19. februar, altså fem dager før MWC-messa åpner i Barcelona.

Her er invitasjonene HTC har sendt ut henholdsvis til New York- og London-arrangementene.
Her er invitasjonene HTC har sendt ut henholdsvis til New York- og London-arrangementene. Vis mer

Full HD

I følge ryktene er det selskapets nye toppmodell, M7, som skal presenteres for publikum. I likhet med flere andre toppmodeller i år, forventes det at denne telefonen får skjermoppløsning tilsvarende full HD, altså 1920x1080, fordelt på en 4,7 tommer stor skjerm. Det skulle gi en pikseltetthet på særdeles høye 468ppi.

Videre skal M7 har firekjerners prosessor på 1,7GHz og kameraoppløsning på 13 megapiksler. Telefonen vil støtte 4G-nettet og ha 2GB arbeidsminne. Batterikapasiteten er forventet å bli 2300mAh.

Trenger innertiere

Lekkede bilder antyder også at selskapets Android-skall, Sense, nå er blitt enda mer tonet ned i versjon 5 enn i tidligere versjoner.

Det blir spennende å se hva Peter Chou og resten av HTC drar opp av hatten den 19. februar. HTC trenger definitivt noen innertiere i år for å gjenerobre markedsandeler etter et svært trått 2012, der overskuddet i fjorårets siste kvartal falt 91 prosent sammenlignet med samme periode året før.

Artikkelen fortsetter under annonsen