HTC bytter telefonen gratis

Uheldige amerikanere får ny telefon på dagen.

<strong>NYKOMMER:</strong> HTC One M9 er selskapets nye toppmodell og lanseres i Norge denne måneden. Dessverre kommer ikke selskapets nye «uh-oh»-garanti til Norge. Foto: HTC
NYKOMMER: HTC One M9 er selskapets nye toppmodell og lanseres i Norge denne måneden. Dessverre kommer ikke selskapets nye «uh-oh»-garanti til Norge. Foto: HTC Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kjøper du en ny HTC-telefon i USA får du med en svært forlokkende forsikring på kjøpet. HTC har kalt den uh-oh, og den fungerer på følgende vis:

Hvis du er uheldig med telefonen slik at skjermen knuser eller at telefonen blir vannskadet, får du en splitter ny telefon uten kostnad.

Tilbudet gjelder et helt år etter at man kjøpte telefonen, men bare én gang. Alternativt kan du få 100 dollar i rabatt (cirka 840 kroner) på din neste HTC-telefon om du klarer deg uten byttehandelen i løpet av de tolv månedene.

LES OGSÅ: Kjør pent og få rimeligere forsikring

Ny neste dag

Ønsker man å benytte seg av «garantiordningen» har man to valg; enten kan man få tilsendt en ny telefon med en gang (med én dags levering), der selskapet holder av $299 på kredittkortet inntil de mottar det defekte eksemplaret. Alternativt kan man sende inn den ødelagte telefonen og få en ny innen to dager etter at HTC mottar telefonen.

Så lenge man bruker HTCs backupløsning i nettskyen, skal det bare være å gjenopprette sikkerhetskopien slik at den nye telefonen får akkurat det samme innholdet som var på den gamle.

LES OGSÅ: Trenger du forsikring mot ID-tyveri?

Gjelder ikke i Norge

Oops

Kunne en tilsvarende garantiordning påvirket ditt valg av telefon neste gang? (Avsluttet)
Ja!(78%)
Nei.(22%)
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


I følge Allan Fatum i HTC kommer imidlertid ikke «uh-oh»-konseptet til Norge. Dessuten gjelder det bare amerikanske kunder.

For øvrig har Dinside i dag mottatt selskapets nye toppmodell, HTC One M9, til test.

I løpet av neste uke får du vår vurdering av den nye telefonen.

Her finner du Dinsides mobiltester