TITAN blir HTCs nye toppmodell på Windows Phone 7-plattformen. Foto: HTC
TITAN blir HTCs nye toppmodell på Windows Phone 7-plattformen. Foto: HTCVis mer

HTC annonserer Titan og Radar

To nye modeller med Windows Phone 7.

I høst slippes den første store oppdateringen av Windows Phone 7, under kodenavnet Mango.

Det er først når denne er på plass at telefonene kan brukes ordentlig her til lands, med tilgang til app-butikken, norsk språk og en hel del ny funksjonalitet.

Les også: Snart kommer Mango

HTC har nå annonsert to nye WP7-modeller som kommer med den siste oppdateringen:

HTC Titan blir den nye toppmodellen, med en Super LCD-skjerm som måler hele 4,7 tommer over diagonalen, selv om oppløsningen fortsatt er 480x800. Telefonen kommer videre med 16GB innebygd minne (512MB RAM) og en prosessor som snurrer på 1,5GHz.

Titan har også to kameraer, og det på baksiden fanger bilder med 8 megapikslers oppløsning og byr på vidvinkel tilsvarende 28mm. Lysstyrken er f/2,2 og sensoren er bakbelyst – slett ikke verst på papiret, i hvert fall. Telefonen kan også filme med 720p HD-oppløsning.

Skallet på Titan er av aluminium, og telefonen er 9,9mm tykk. Vektnåla stopper på 160 gram.

DinSides mobiltester

 Foto: HTC
Foto: HTC Vis mer


HTC Radar
Lillebror Radar har en 3,8"-skjerm og 1GHz prosessor. Det innebygde minnet er 8GB (512MB RAM) og kameraet på baksiden har 5Mp oppløsning og tilsynelatende samme optikk (~28mm, f/2,2). Også Radar har et kamera i front til videosamtaler.

Begge telefonene slippes også med HTC Watch; selskapets filmleietjeneste som fortsatt ikke er tilgjengelig her til lands, og som opprinnelig skulle ha kommet i juni. Vi venter fortsatt spent på akkurat det.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Titan og Radar slippes i oktober, men priser er foreløpig ikke kjent.