Horn Bike forsterker iPhone-lyden

Sykle med ørepropper er ingen god idé. Dette, derimot …

Et forsprang Apple har på andre telefonprodusenter er tilgjengeligheten av ekstrautstyr. Det finnes drøssevis av stereoanlegg, bærevesker og annet skreddersydd for iPhone, selv om det nå begynner å komme mer av det til andre telefoner også.

Blant annet har Philips lansert et Fidelio-anlegg for Android-telefoner, og denne kabelen lar deg koble en Android-telefon til en iPhone-kontakt.

Horn Bike er foreløpig kun tilgjengelig for iPhone 4 og er et sykkelfeste som lar deg feste iPhone på sykkelstyret. Enheten henter inspirasjon fra gamle grammofoner der iPhone-høyttaleren settes inntil et horn, og produsenten hevder at dette forsterker lyden med 13dB – uten å bruke strøm.

20x lydstyrke

Det skulle med andre ord bety 20 ganger så høy lydstyrke, siden desibelskalaen er logaritmisk, der +3dB tilsvarer dobbel lydstyrke (godt universitetsmatematikken kan brukes til noe).

Horn Bike forsterker iPhone-lyden


Med andre ord er løsningen beregnet for deg som vil høre på musikk mens du sykler, eller bruke GPS-løsninger eller lignende. Å sykle med ørepropper er definitivt ikke noe sjakktrekk, så fungerer dette som lovet virker det å være en ganske smart løsning.

Test av magnetiske ørepropper med en smart vri

Sykkelfestet gjør dessuten at du kan bruke f.eks. FaceTime (Apples tjeneste for videosamtaler) mens du er ute og sykler.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Horn Bike skal være tilgjengelig i butikker også i Norge, og du kan finne din nærmeste hos Fruitshop. I USA koster enheten $30, eller cirka 170 kroner med dagens kurs.