<strong><strong>TO KAMERAER:</strong></strong> Honor 6 Plus får to kameraer på baksiden, samt ett foran. Foto: HUAWEI
TO KAMERAER: Honor 6 Plus får to kameraer på baksiden, samt ett foran. Foto: HUAWEI Vis mer

Honor 6 Plus annonsert

Storebroren til et av årets beste mobilkjøp.

Publisert
Sist oppdatert

Nylig samlet vi det vi mener er årets beste mobilkjøp, og blant de utvalgte var splitter nye Honor 6 – en telefon som byr på toppmodell-ytelse til halve prisen.

LES MER: Årets beste telefoner
TEST: Honor 6

Nå kommer oppfølgeren

Det skulle imidlertid ikke gå lang tid før Huawei (som står bak Honor-merket) var klar med nok en modell. I likhet med en annen velkjent mobilprodusent kommer nemlig Honor 6 snart også i en «Plus»-utgave.

Honor 6 Plus har 5,5 tommers skjerm med full HD-oppløsning, og til glede for noen få (som ofte er å finne i kommentarfeltet på Dinside) har telefonen støtte for to SIM-kort, slik at man for eksempel kan bytte mellom jobb og privat, eller ha et utenlandsk nummer to-kort dersom man ofte er ute på tur.

To kameraer bak

Det er ikke bare SIM-kort det er to av på denne telefonen, for på baksiden har Huawei tatt en HTC og lagt på et ekstra kamera.

I tillegg til at bildene fra kameraene kan kombineres til ett, kan oppsettet også brukes til å beregne hva som er nærme og langt unna i bildet, slik at man for eksempel kan få en overdreven dybdeeffekt eller velge fokuspunkt etter at bildet er tatt.

<strong><strong>DYBDE:</strong></strong> I følge Huawei er dette bildet tatt med Honor 6 Plus. Foto: HUAWEI
DYBDE: I følge Huawei er dette bildet tatt med Honor 6 Plus. Foto: HUAWEI Vis mer


Ellers har telefonen den samme åttekjerne-prosessoren som sitter i Honor 6 og Ascend Mate 7, 3GB arbeidsminne og infrarød sender, som gjør at du kan styre TV og andre ting du måtte ha i stua med telefonen.

Hyggelig pris

Som vanlig fra Huawei ser prisen ut til å bli relativt lav på denne telefonen sammenlignet med konkurrerende modeller.

Vi har foreløpig hverken lanseringsdato eller pris i det norske markedet, men om vi ser på priser i internasjonale nettbutikker, ser det ut til at denne vil ligge cirka noe under Ascend Mate 7, og at vi derfor forventer en pris i underkant av 4.000 kroner i de billigste nettbutikkene.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer