Gift Plan er en app som kan hjelpe deg å ha full kontroll på julegaveshoppingen. Foto: Colourbox.com
Gift Plan er en app som kan hjelpe deg å ha full kontroll på julegaveshoppingen. Foto: Colourbox.comVis mer

Hold styr på julegavene med Gift Plan

Kjekk app for deg som mangler kontroll på gaveshoppingen.

Har du en lei tendens til å glemme julegaver, den gode ideen om hva du skulle kjøpe, hvilken størrelse tantebarnet bruker i sko, eller hva ringstørrelsen til din bedre halvdel er?

Ja, kanskje hender det fra tid til annen at du glemmer bursdager eller når dere har bryllupsdag?

Da kan iPhone-appen Gift Plan være et godt kjøp.

SAMLESIDE:

Apps

Ideer, handlelister, bursdager, størrelser …

Tanken er å samle alt som har med gavekjøp/merkedager å gjøre i én og samme app. Du kan legge til personer fra telefonens kontaktliste, fra Facebook eller bare opprette dem selv, og for hver person kan du legge inn bursdag, bryllupsdag, samt huke av om du skal kjøpe julegave til vedkommende slik at han/hun dukker opp på julegavelista.

Appen sørger for å varsle deg om kommende hendelser (til og med to ganger hvis du vil) og sorterer kontaktene etter når de skal markeres neste gang. For hver person kan du skrive opp gaveideer, pris, bilde, hva de liker osv. Kjekt er det også å kunne legge inn størrelser – husker du hvilken størrelse svogeren din har på de slitte tøflene sine, kanskje?

Hold styr på julegavene med Gift Plan


Fra idélista kan du legge ting til i handlekurven, som da blir til en handleliste når du rusher rundt på kjøpesenteret lille juleaften. Når du har kjøpt noe, huker du det bare av lista. For hver ting du skal handle kan du også legge inn hva det koster – kjekt om du har flere barn og kjører en linje der alle skal få like mye i kroneverdi.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Skulle vi få legge til litt mer funksjonalitet, kunne vi gjerne ha tenkt oss muligheten til å legge ved hvor gavene skal kjøpes (enten det var fysisk butikk eller URL), støtte for en bookmarklet i nettleseren for å legge til varer fra nettbutikker og muligheten for å "samarbeide" med andre, f.eks. idédugnad til gaver til barna etc.

Gift plan koster 21 kroner i App Store.