Her er syltynne Sony Ericsson W880i

NYHET: Telefonen vi presenterte spionbilder av før jul, er bekreftet. Se de første offisielle bildene av den viktige telefonnyheten her!

W880i er en ny telefon i Sony Ericssons walkman-konsept, og selskapet omtaler lanseringen som en ny milepæl i suksesskonseptet. Over 15 millioner Walkman-telefoner er solgt siden lanseringen av W800i i august 2005 . For øvrig er selskapet svært tilbakeholden med hensyn til detaljer omkring den nye telefonen, annet enn at den skal komme i butikkene i løpet av første halvår 2007.

Her er imidlertid de to første offisielle bildene av telefonen:

Her er syltynne Sony Ericsson W880i
Her er syltynne Sony Ericsson W880i


Rykter

Vår mobilekspert Marius Røstad kunne imidlertid allerede før jul fortelle at det med stor sannsynlighet er snakk om en telefon som er kun 9,4 millimeter tynn, som har støtte for Bluetooth, FM-radio (med RDS) og Memory Stick Micro-minnekort. Kameraet skal ta bilder med 2 megapiksels oppløsning. Ut fra bildene kan det også se ut som om mobilen er utstyrt med kamera for videokonforanser.

Ny, rimeligere Walkman-telefon

Det som imidlertid er langt mer sikkert er detaljene omkring modellen W200i. Denne telefonen skal selges under slogan "Walkman-mobil for alle", en rimelig modell uten harddisk.

Her er syltynne Sony Ericsson W880i


Den har 27 MB internminne, og leveres med et minnekort på 128MB (Memory Stick Micro), som gir plass til rundt 35 sanger i MP3 eller AAC-format. Telefonen kommer i både hvit og svart utførelse, og batteriet skal holde til 18 timers avspilling.

Ørepluggene som følger med skal i følge Sony Ericsson gi bedre bass enn tidligere.

For øvrig har mobilen et VGA-kamera med 4x digital zoom, og støtter videomeldinger, HTML nettlesing, epost og PC-synkronisering. Den støtter GPRS 900/1800/1900 & GPRS 850/1800/1900. Taletid er oppgitt til 7 timer, standbytid 360 timer.

Telefonen kommer i butikkene i andre kvartal, prisen er foreløpig ukjent, men det er altså snakk om en rimelig modell.

Les også: Årets heftigste mobiler