Beste Black Friday-tilbud 2019

Her er de beste tekno-kjøpene på black friday

Vi satt oppe halve natta så du slapp.

BLACK FRIDAY: Det er lett å la seg rive med av gode tilbud, men det er ikke gull alt som glimrer. Programleder: Ingebjørg Iversen / Dagbladet TV Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Oppdatert 2. desember: I forbindelse med «cyber monday» er det mange av black friday-tilbudene som lever videre. Vi har uthevet teksten på tilbudene som fortsatt gjelder på cyber monday..

Mange butikker har hatt salg hele uka, men i dag er den store dagen - black friday, dagen etter amerikanernes Thanksgiving-feiring.

Vi satt oppe halve natta så du slapp, og vi har saumfart nettbutikker og prissammenligningstjenester for så å plukke ut de beste black friday-tilbudene som er å oppdrive.

I denne artikkelen tar vi for oss tilbudene vi mener er ekstra gode; gjerne fordi det er snakk om et produkt vi likte godt da vi testet det, som har fått gode kritikker av andre og/eller der produsenten er kjent for å ha gode produkter i den aktuelle kategorien. Men vi er også opptatte av at prisen er på historisk lavt nivå.

VARSEL: Er det et spesielt produkt du ønsker deg, som muligens kommer på tilbud? Da er dette et godt tips! Video: Ingebjørg Iversen / Dinside Vis mer

For hvert produkt finner du en boks med oppdaterte priser fra Prisjakt.no. Det kan jo være at det blir priskrig på enkelte av produktene, og at tilbudene i det dette skrives (natt til fredag) ikke står seg som de beste ut dagen. I tillegg er det mange av tilbudene som finnes i begrenset antall, og som fjernes av butikken når de er utsolgt.

Vi beklager med andre ord på forhånd om prisene i boksene ikke helt samsvarer med den tilhørende teksten.

Så, la oss kjøre i gang:

Hodetelefoner

Mange ønsker seg hodetelefoner til jul, og blant de aller gjeveste produktene her er Sonys utmerkede WH-1000XM3, som fikk full pott på Dinsides terning da vi testet dem i fjor høst. Sony kom aldri med noen XM4-variant denne høsten, så det er fortsatt den gjeldende toppmodellen fra Sony i forbrukersegmentet, og i dag får du dem i en rekke nettbutikker til 2490 kroner, som er en god femhundrelapp under det de har ligget på de siste månedene.

Jabra lanserte nettopp sine nye Elite 75t-ørepropper, og dermed ser vi kjapt at prisen på forgjengerne, Elite 65t og Elite 65t Active, har falt til rekordlave priser.

Forleden dag fikk du Elite 65t til 899 kroner hos Ark bokhandel, men det tilbudet har allerede utgått. I dag får du den gjevere Elite 65t Active-utgaven til 999 kroner hos Elkjøp, som blant annet vant Dinsides test av trådløse ørepropper for trening i fjor. Det er nesten 600 kroner rimeligere enn nest billigste butikk:

Fornøyde var vi også da vi testet Sony WF-1000XM3. Dette er trådløse ørepropper med støydemping, svært god lyd, full støtte for Google Assistant og markedsledende batteritid som nå koster under 2.000 kroner, versus 2.500 kroner til vanlig.

Bose lanserte i høst sine nye hodetelefoner med støydemping, NCH 700, og her har flere butikker satt ned prisen til 3190 kroner, som er en tusenlapp under det de koster til vanlig.

En langt hyggeligere pris får du på Marshall Major III Bluetooth, som kom høyt opp på lista da vi testet rimelige hodetelefoner i august. Da var laveste pris 899 kroner, men i dag får du dem til 549 kroner hos NetOnNet.

Vinneren av nevnte gruppetest var Jabra Move Style. «Sjelden får du mer for under tusenlappen», skrøt vi, men i dag kan vi si «sjelden får du mer for under femhundrelappen», for Elkjøp klinker til med 499 kroner. Definitivt ett av dagens beste kjøp, spør du oss.

TV

Black friday bugner over av gode TV-tilbud i alle størrelser og prisklasser. Både Tek.no og Lyd&Bilde skamroser Samsungs 65-tommers QLED i 9-serien, som vanligvis ligger på 35.000 kroner, men som du i dag får til 19.990 kroner.

Har du fått en solid julebonus i år og sikter enda høyere, kan du i dag få en 77-tommers OLED-TV fra LG til 40.000 kroner. Det er selvsagt mye penger, men når vi sier at prislappen til vanlig ligger på 65.000 kroner er det i hvert fall liten tvil om at det er et solid prisavslag.

77 tommer er veldig stort, men 65 tommer er også ganske stort, og er du villig til å ofre de siste 12 tommene får du 65-tommersutgaven av samme TV til 16.000 kroner, som størsteparten av høsten har ligget på 35.000-kronersmerket.

Skrur vi prisen under 10.000 kroner, trenger du bare å bla opp 9.000 kroner for 55-tommersutgaven av Samsungs 7-serie med QLED, som er modellen over den som vant trippeltesten på Dinside nylig. Tidligere denne uka måtte du ha betalt 15.000 kroner for samme TV.

Er du svak for Philips Ambilight-funksjon, som lyser opp veggen bak TV-en, får du modellen 65PUS7304, eller «The One», som Philips kaller den, for 8.000 kroner i dag hos NetOnNet. Det er et prisavslag på 2.000 kroner.

Lydplanke

Samsung har fått mye skryt for sine lydplanker, der blant annet Lyd&Bilde gav full pott (krever abonnement) til Samsung HW-Q96R så seint som i oktober og kalte den «lydplanken over alle lydplanker».

Men der prisen har vært solide 15.000 kroner, kjører både Elkjøp og Power tilbud i dag - 8.990 kroner. Ellers får du lillebror Q86R til 5990 kroner hos Komplett, som er under halve prisen av hva den pleier å koste – 13.000 kroner. Det er under halv pris (akkurat på den var ikke Prisjakt oppdatert i det vi skrev dette).

Mobiltelefoner

Også en rekke mobiltelefoner er på tilbud denne uka. Er du på jakt etter en rimelig telefon, enten det er til deg selv eller barna, er de 1500 kronene hos Komplett for Xiaomi Mi A2 et svært godt kjøp.

Den har jevnt og trutt gått ned i pris siden vi testet den for et snaut år siden, men aldri har den vært så billig som nå. Dette er en telefon som faktisk vil være god nok for de aller fleste av oss.

For under 5.000 kroner får du Samsung Galaxy S10e, den «minste» av årets S10-modeller fra Samsung. Den har ligget jevnt på rundt 6.000 kroner de siste ukene, så her er det altså en tusenlapp å spare.

Nokså kompakte Xperia 5, Sonys nyeste toppmodell som vi testet for bare et par uker siden, er også på rekordtilbud i dag. «Skrell av et par tusenlapper av prisen Sony, så begynner det å hjelpe», sa vår anmelder Kirsti, og Elkjøp fulgte rådet og vel så det – ned fra 8.000 til 5.500 kroner.

La oss heller ikke glemme Huawei P30 Pro, som nylig ble kåret til årets beste telefon på Gulltasten både av juryen (der undertegnede satt) og av folket. Den er også rekordbillig denne uka, med en pris på 6790 kroner for 256GB-utgaven.

Når det gjelder iPhone er det ikke så voldsomt store rabatter å spore på black friday, der det stort sett er snakk om en besparelse på 5-600 kroner. Unntaket er fjorårets iPhone Xr, som du nå får til under 6.000 kroner, og som da er omtrent en tusenlapp lavere enn hva den har ligget på denne høsten.

Spillkonsoller

Ønsker «ungene» seg ny spillkonsoll, kan du faktisk få en splitter ny Xbox One S denne uka til under tusenlappen. Det er riktignok den såkalte «all digital»-utgaven som ikke har noen mulighet for å spille fysiske plater, så der må alle spill handles direkte fra Microsofts nettbutikk. Men det gjør kanskje de fleste nå uansett?

NetOnNet kjører tilbud på Sonys gjeveste konsoll, PlayStation 4 Pro, som nå koster 3099 kroner der spillet NHL 20 følger med i pakka (ironisk nok koster den 100 kroner mer uten NHL). Det er den laveste prisen vi klarer å finne på konsollen i dag.

PC og PC-utstyr

Dinsides redaktør Bjørn Eirik Loftås skrev forleden en kommentar om at Chromebook-maskiner nå endelig var blitt fullverdige alternativer til Windows og Mac. Lar du deg friste av en slik, finnes det en drøss av maskiner som er satt ned 30-40 prosent i pris. Vi nevner i fleng:

Asus Zenbook Pro har også en meget god pris hos CDON i dag på 9.990 kroner, som er tre tusen kroner rimeligere enn nærmeste konkurrent:

Frister det med et beist av en gaming-laptop, kan Komplett friste med den nette sum av 28.490 kroner for Core i9-baserte HP Omen X. Nærmeste konkurrent er faktisk 50 prosent dyrere:

Liker du epler best, får du i dag en 13-tommers MacBook Pro med touchbar og 128 GB lagringsplass for snaue 13.000 kroner hos NetOnNet, som er et par tusenlapper under det den vanligvis koster.

Både Power og Elkjøp kjører tilbud på multifunksjonsskriveren Canon Pixma TS8251. Den har kostet 1390 kroner de siste månedene, men fås nå til halve prisen, som må sies å være et meget godt tilbud.

Du kan også gjøre gode kjøp på såkalte mesh-rutere, altså der du i stedet for å ha én ruter i hus plasserer flere av dem rundtom for å få bedre dekning. Eksempelvis får du TP-Link Deco M5 til 1490 kroner, som vanligvis koster en tusenlapp ekstra.

… eller den gjeveste Orbi-løsningen fra Netgear med tre noder. Vanlig pris: 6.000 kroner, black friday-pris: 3.500 kroner.

Smarthus

En av de aller billigste inngangsbillettene til smarthus er en Google Home Mini-smarthøyttaler, som du nå får til 249 kroner hos Proshop og Elkjøp. Den har blitt rimeligere i det siste fordi høyttaleren har fått en oppfølger i Nest Mini, men byr uansett på mye av det samme, selv om nykommeren låter bedre og kan henges på veggen.

Dørklokka Nest Hello, som vanligvis ligger på rundt 2500 i pris, får du nå til 1500 kroner. Den lar deg se live video når noen ringer på døra, bli varslet om hvem som ankommer og mer til.

Med en smart strømkontakt kan du gjøre de fleste enheter i hjemmet «smarte», i hvert fall slik at du kan slå dem av og på bare ved å bruke stemmen eller mobiltelefonen. Osram Smart+ er billigst hos Obs denne uka, med en pris på 165 kroner, der den vanligvis ligger rundt 50 prosent høyere. Ikke at det er så veldig mange kroner å spare på én, men kanskje du trenger … fem?

På armen

«Kanskje årets beste i sin klasse», mente Martin da han testet Polar Ignite. Den har ligget jevnt rundt 2.000-kronersmerket, men fås nå for snaue 1400 kroner.

Garmin gikk til topps da vi testet multisportsklokker i sommer, med modellen 5S Plus. 5X Plus er enda litt gjevere og har aldri vært lavere i pris – den får du nå får 5300 kroner, som er en god tusenlapp under der den pleier å ligge.

Hage

Hvem hadde trodd at black friday var et ypperlig tidspunkt å handle grill på? Elkjøp kjører halv pris på et par griller fra Jamie Oliver, der den gjeveste av dem kan by både på kull og gass.

Rekordbillig er også robotgresskipperen Gardena Smart Sileno+ 1600. Gardena er et anerkjent merke i denne kategorien og gikk nesten til topps (med en annen modell) da tek.no testet robotgressklippere i 2017. Nå får du den med drøye 40 prosent rabatt.

Og i det klokka viser 03:30 er det på tide å runde av. Vi håper du fant noe spennende, og finner du noen gode tilbud vi ikke har nevnt, er du hjertelig velkommen til å bruke kommentarfeltet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer