Internett, e-post og PC kommer langt opp på guttas må-ha liste.
Internett, e-post og PC kommer langt opp på guttas må-ha liste.Vis mer

Guttas favoritter

CD-spilleren står øverst på europeiske gutters må-ha liste, tett etterfulgt av en heftig mobiltelefon.

Coca-Cola har undersøkt ønskelistene til 1300 menn fra Sverige, Tyskland, Frankrike, Tyrkia, Spania og Storbritania. I tillegg til CD-spiller og mobiltelefon, kommer også Internett-tilkobling og e-post høyt opp på listen. Mer overraskende er det kanskje at både TV-spill (Playstation eller lignende), MP3-spillere og håndholdte PCer kommer langt ned på den samme listen.

- Vi skal introdusere sportsdrikken Powerade, og har derfor undersøkt unge menns levevaner og ønsker for å finne ut mer om vår målgruppe, sier Richard Sjöberg, informasjonssjef i Coca Cola i Sverige.

- Vi intervjuet 1300 unge menn i alderen 15 til 24 for å forsøke å forstå hvordan de tenker, fortsetter Sjöberg til DinSide.

Gutta har også vurdert ulike produkter og tjenester etter kulhetsfaktor, der 10 er det kuleste, og 0 er minst kult. Internett kommer øverst på listen, med en poengsum på 7,3.

SMS ikke særlig hot

Unge europeere er ikke særlig opptatt av å sende tekstmeldinger. Selv om sms har tatt helt av her i Norge, henger mange europeiske land litt etter, og det kan nok være grunnen til at sms kun oppnår en kulhetsfaktor på 2,9.

Kilde: mobil.se